DOLAR 32,5249
EURO 34,7456
ALTIN 2491,93
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    In Street’ten 50 TL’lik hediye çeki

    In Street’ten 50 TL’lik hediye çeki
    29.08.2017
    A+
    A-

    Yeni okul döneminde çocuklarınıza kendini rahat hissettirecek hediyeler vermeye ne dersiniz? Çocuklarınızın okulda da konforlu bir gün geçirmesini sağlayacak sneaker’lar, en trend sırt çantası modelleri In Street mağazalarında. Üstelik 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 50 TL’lik hediye çeki de hediye!

    In Street, global ve yerli bir çok markanın en klasik modellerinden son trendlerine uzanan yüzlerce ayakkabı ve tekstil ürününü bir arada sunuyor! 1 Eylül- 17 Eylül tarihleri arasında tüm yeni sezon ürünlerinde “250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 50 TL’lik hediye çeki” kampanyası ile In Street, Back To School Dönemi’nde büyük küçük herkesin yüzünü güldürüyor.

    En yeni ve cazip fiyatlı modelleri bir arada sunan In Street mağazalarında yer alan Nike, Adidas, Kinetix, Lumberjack, Puma, Reebok, Dockers by Gerli, U.S. Polo ve Skechers gibi kendi kategorisindeki lider markaların en trend ürünleri okula dönüş döneminde çocukların tarzına enerji dolu bir dokunuş sağlayacak. İlkokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilere hitap eden modeller için Türkiye genelindeki In Street mağazalarını ziyaret edebilir ya da www.instreet.com.tr’ye göz atabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.