DOLAR 32,5217
EURO 34,7481
ALTIN 2494,581
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    N11 mercan rengine bürünüyor

    N11 mercan rengine bürünüyor
    14.12.2018
    A+
    A-

    Renk kartelası konusunda dünya markası olan Pantone şirketi 2019 yılının rengini açıkladı. Sıcaklığı ve enerjiyi temsil eden, pozitif duyguları ve iyimserliği içinde barındıran mercan rengi ürünler n11. com’un birçok farklı kategorisinde satışa sunuluyor.

    Modadan teknolojiye, kozmetikten dekorasyona kadar pek çok sektörün trendlerine yön veren Pantone, 2019 yılının rengini açıkladı. E-ticaret platformu n11. com, birçok kategorisinin kapılarını mercan rengine açıyor. Sıcaklığın ve enerjinin rengi olan mercan n11. com’da giyimden elektroniğe, aksesuardan dekorasyona birçok farklı kategoride kendini gösteriyor. Telefon kılıfları, akıllı kol saatleri ve kulaklıkları 2019 yılında mercan rengine bürünürken Giyim & Ayakkabı kategorisinde çantalar, ayakkabılar, cüzdanlar, kravatlar ve bereler mercan rengi ile dolup taşıyor.

    Pastel ve neon tonlarının arkadaşı olan mercan rengi 2019 yılında n11. com’da satışa sunulan aydınlatma ve dekor ürünleriyle evlere canlılık katıyor. İnsanların başlıca ihtiyaçlarından destek, sevgi ve sıcaklığı da ifade eden mercan rengi gardıropların ve evlerin bir parçası oluyor. n11. com’da birçok kategoride kendini gösteren mercan rengi trend ve moda severleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.