DOLAR 32,6004
EURO 34,8079
ALTIN 2488,362
BIST 9464,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NARS Cosmetics’ten yeni fondöten: Natural Radiant Longwear Foundation

    04.01.2018
    A+
    A-

    NARS Cosmetics en yeni fondöteni Natural Radiant Longwear Foundation’ı sunuyor. 16 saat boyunca mükemmelliğini koruyan ve güçlü bir ışıltı sağlayan formülüyle Natural Radiant Longwear Foundation, orta-yüksek kapatıcılığıyla uygulandığı andan itibaren canlılığını ve tazeliğini koruyor.

    Natural Radiant Longwear Foundation’ın kalıcılığı, patent bekleyen üstün bir teknolojiyle güçlendiriliyor. Bu teknoloji sayesinde elde edilen formül, hafifliğine rağmen olağanüstü bir esneklikle cildi adeta ikinci bir ten gibi sarmalıyor.

    İçeriğindeki ahududu, elma ve karpuz özleri ile cildin elastik liflerini daha yumuşak kılan ve cilt dokusunu iyileştiren “skin optimizing complex” formülüyle cildin görünümünü zamanla daha da mükemmelleştiren Natural Radiant Longwear Foundation, özel pigmentleri sayesinde cilt renginizle mükemmel uyum sağlıyor.

    Her cilt tonuna hitap eden 33 renge sahip Natural Radiant Longwear Foundation ile güçlü kal, doğal kal, ışıltılı kal.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.