DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NARS’ın yeni yüzü: Naomi Campbell

    NARS’ın yeni yüzü: Naomi Campbell
    24.12.2018
    A+
    A-

    NARS Cosmetics, markanın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars’ın uzun zamandır dostu ve ilham kaynağı olan süpermodel Naomi Campbell’ın İlkbahar 2019 kampanyasının yeni yüzü olduğunu açıkladı. Sıkça iş birliği yapan ikili, bu sefer de makyaja karşı kurallara aykırı yaklaşımıyla bilinen François Nars’ın kamera arkasına geçtiği dört portreden oluşan fotoğraf dizisi için bir araya geldi. Bu iş birliği Nars ve Campbell’ın arkadaşlığının arka planda olduğu 20 yıldan fazla süren bir ilişkinin sonucu. İkili aynı zamanda sayısız editöryel çalışmalarda, defilelerde ve X-Ray, Makeup Your Mind ve 15X15 gibi kitap projelerinde birlikte çalıştı.

    Nars iş birliğiyle ilgili, “Naomi yaşayan bir ikon ve kameranın önünde de güçlü karakterini gösteriyor” diyor ve ekliyor, “O ve ben aile gibiyiz. Onu kariyerinin en başından beri tanıyorum. Başından beri ona, güzelliğine ve tarzına hayran olmuşumdur.”

    Süpermodel Campbell ise, “François ve ben aile gibiyiz ve aynısı NARS için de geçerli. Bu kadar inanılmaz bir markanın, bu kadar uzun zamandır parçası olmaktan onur duyuyorum” diye özetliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.