DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nebo Tools’un yeni feneri geceyi aydınlatıyor

    23.07.2019
    A+
    A-

    Karanlık, zorlayıcı ve ürkütücü olabiliyor. Evde, dışarıda ya da kampta bulunduğumuz ortamı aydınlatacak fenerler, hayatımızı da kolaylaştırıyor. Sunduğu yüksek ışık kalitesiyle Nebo Tools fener, gecenin karanlığını aydınlığa dönüştürüyor.

    Işık olmayan yerlerde görüş olanağı zor olduğu için bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Nebo’nun yeni ürünü Nebo Armor 3 360 LED Lümen fener, darbeye ve suya dayanıklı özelliğinin yanı sıra, 83 metreye kadar aydınlatması ile karanlıkta kalanların imdadına yetişiyor.

    Kırmızı uyarı ışığı 16 metreye kadar görünürlük sağlıyor

    Birbirinden farklı modelleriyle hem iç mekan hem de dış mekan kullanımı için tasarlanan Nebo Tools fener, acil durumlarda uyarı ışığı ile görünür olmanızı sağlayarak yardımın size en kısa sürede ulaşmasına olanak sağlıyor. 16 metreye kadar görünürlük imkanı sunan kırmızı uyarı ışığı, yanıp sönen modu ile de farkındalığın artmasına yardımcı oluyor. Darbelere karşı tasarlanan gövdesiyle her ortama ve şarta uyum sağlayarak karanlık ortamları yüksek düzeyde aydınlatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.