DOLAR 32,5072
EURO 34,9218
ALTIN 2425,989
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nehirce Şirketler Grubu, Beze Group ile çalışmaya başladı

    Nehirce Şirketler Grubu, Beze Group ile çalışmaya başladı
    17.12.2019
    A+
    A-

    Nehirce İnsan Kaynakları Ltd, River Akademi ve Cvbenim. com’un yer aldığı NEHİRCE ŞİRKETLER GRUBU, müşteri odaklı çalışma ve yenilikçi yaklaşımlar ile  İK alanında çok yönlü hizmeti en yaygın şekilde sunuyor.

    Nehirce İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları”, “Bordrolama” , ‘’İş Hukuku’’ gibi yönetim hizmetleri vermek üzere 2009 yılında kuruldu. Birlikte çalışıp sorumluluğunu üstlendiği kuruluşların ve çalışanlarının gelişimi için maksimum fayda sağlayan Nehirce İnsan Kaynakları; alanında uzman çalışanları ile yenilikçi, sürdürülebilir, şeffaf, fayda odaklı, kuruluş ve kişiye özel çözümler üretiyor.

    River Akademi ise “Eğitim” ve “Organizasyon“ hizmetlerini profesyonel ekibiyle üstlenerek, en verimli şekilde gerçekleştiriyor.  Uzman kadrosunun yanı sıra uzman psikologlar ile değerlendirerek en uygun pozisyonlara en doğru çalışanları yerleştirmektedir.

    NEHİRCE ŞİRKETLER GRUBU’nun üçüncü üyesi Cvbenim. com, özel istihdam bürosu olarak işverenlerin ve iş arayanların internet ortamında bir araya gelmesini sağlamaktan çok daha fazlasını yapan yeni nesil bir “İnsan Kaynakları“ platformudur. Cvbenim. com, işveren ve iş arayanlar arasında önemli bağ kurarak bakış açısını içinde bulunulan çağa odaklayarak; adayların olumsuz görüşmelerle vakit kaybı yaşamasını önlüyor ve işverenlerin de en hızlı şekilde şirketlerinin kurumsal yapısına uyum sağlayabilecek personeli seçmesini sağlamak amacıyla hizmet veriyor. CVbenim. com, son derece özel ve etkin bir yazılıma sahiptir.

    Günümüz dünyasında yıllardır alışılagelmiş durumlar artık farklı bir boyuta taşınmaktadır. Hem uygun profesyonel personel aramak hem de iş aramak, sanal dünyada çözüme kavuşuyor. Profesyonel personel arayanlarla iş arayanları bir platformda buluşturmayı başaran CV Benim sitesi bu alanda birçok internet sitesine örnek olacak girişimlere imza atıyor.

    Cvbenim. com’da iş arayanlar standart özgeçmişlerine ek olarak CV Video’larını çekiyor ve bu videoları başvuru yaparken kullanıyor. CV Video ile iş arayanlar kendilerini en iyi şekilde ifade edebiliyor. CV Benim veri tabanında yer alan      binlerce firma, ilanına uygun personel bulunuyor.

    NEHİRCE ŞİRKETLER GRUBU CEO&Genel Müdürü Ezgi Yalçın; “Deneyimli       iletişimci Bengü Bilik ve BEZE Group ile yeni açılımlar ve atılımlarımızda iletişim odaklı çalışmalara önem vereceğiz. Kendimizi ülke genelinde ve bölgede ilgili     kurum ve kuruluşlara daha iyi tanıtıp daha iyi anlatacağız“ diyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.