DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Neredekal’dan acentelere destek sözü

    Neredekal’dan acentelere destek sözü
    09.11.2018
    A+
    A-

    ILab Holding şirketlerinden biri olan Neredekal. com’un Kurucusu ve Genel Müdürü Özkan Hacıoğlu ile Pazarlama Müdürü Çağdaş Polat, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı makamında ziyaret etti. Özkan Hacıoğlu ziyaretinde, “Önce Türkiye’yi keşfet sloganı ile Türkiye’de hizmet veren 15.000’den fazla oteli listeleyip, 18 tur operatörü-OTA’le işbirliği yapıyoruz. Neredekal. com olarak, 2018 yılında partnerlerimize 3 Milyon telefon çağrı yönlendirmesi ve 5 Milyon trafik yönlendirmesi sağlayarak, Türk turizmine değerli bir katkı sağladık” dedi.

    Bu nezaket ziyaretinde, TÜRSAB üyelerine daha fazla destek olma sözünü veren Hacıoğlu, “Gerek Erken Rezervasyon döneminde, gerekse yıl boyu partner acentelerimiz ve OTA’lere daha fazla satış yapabilmeleri adına; bir önceki yıla oranla %30’a varan artışla, çağrı ve trafik yönlendirmesi gerçekleştirme hedefindeyiz” dedi. Seyahat acentelerinin dijitalleşmesinin önemine değinen TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın ifadeleri sonrasında, bu alanda Türkiye’nin bir numarası konumundaki Neredekal. com şirketinin yöneticileri; Turizmde dijitalin verimli kullanımı ve dijitalde acentelerin iş geliştirebilmesi için TÜRSAB Akademi çatısı altında yapılacak eğitimlere destek olma sözü verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.