DOLAR 32,5997
EURO 34,6968
ALTIN 2497,669
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nesquik®’ten anneleri bir araya getiren lansman

    16.11.2019
    A+
    A-

    Çocuklara sütü sevdiren Nesquik®, yeni ürünü Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik® Süt ile annelere yepyeni bir seçenek sunuyor! Laktozsuz sütle üretilen ve içeriğinde şeker ilavesi olmayan yeni Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’in tanıtımı; başarılı oyuncu Sedef Avcı’nın sunuculuğunda, Nestlé Sütlü İçecekler İş Birimi Genel Müdürü Buse Aksu Özgen, Ezo Sunal ve Diyetisyen Berrin Yiğit’in katılımıyla düzenlenen etkinlik ile gerçekleşti. Lansmana Bade İşçil, Burcu Kara, Tanem Silvar, Beyza Şekerci ve Deniz Barut katılım gösterdi. Avcı, çocuklara sütü sevdirme konusunda annelerin en büyük yardımcılarından birinin Nesquik® olduğunu vurguladı. Sevilen oyuncu, yeni Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’in tadıyla çocukları mutlu edeceğine, annelere de lezzetli bir seçenek sunmanın rahatlığını yaşatacağına inandığını belirtti.

     “Anneler iyi bilir” diyerek annelerin çocuklarına sütü sevdirme çabalarına yıllardır ortak olan Nesquik®, nefis lezzetiyle sütü çocuklar için vazgeçilmez kılıyor! Nesquik®, içerisine herhangi bir tatlandırıcı eklenmeden üretilen Laktozsuz & Şeker İlavesiz yeni ürünüyle aromalı çocuk sütü kategorisine yepyeni bir soluk getiriyor. Yeni Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®, Sedef Avcı’nın sunuculuğunu yaptığı, Nestlé Sütlü İçecekler İş Birimi Genel Müdürü Buse Aksu Özgen, Ezo Sunal, Diyetisyen Berrin Yiğit ve annelerin katılımıyla Fenix İstanbul’da gerçekleştirilen davette tanıtıldı. Sedef Avcı, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuğuna sütü sevdiren Nesquik®’in yeni ürün lansmanında yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Berrin Yiğit, çocuklarda dengeli beslenme ve laktoz intoleransı hakkında bilgi verirken, sevilen isim Ezo Sunal da annelere çocukları ile kaliteli vakit geçirme üzerine tüyolar verdi.

    Nestlé Sütlü İçecekler İş Birimi Genel Müdürü Buse Aksu Özgen, yeni Nesquik® hakkında “30 yıldan uzun bir süredir çocuklara sütü sevdirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni ürünler ve içeriklerle portföyümüzü sürekli geliştiriyoruz. Çocuklarında laktoz intoleransı görülen ve günlük şeker tüketimini dengelemek isteyen anneler için, çocuklarıyla birlikte severek tüketebilecekleri yeni bir seçenek hazırladık. Bireyleri ve aileleri dinlemek, onları doğru şekilde anlamak ve ihtiyaçlarına optimum çözümleri en hızlı şekilde sunmak en büyük önceliğimiz. Her zaman daha iyisini sunabilmek için ürünlerimizi sürekli geliştiriyoruz” dedi.

    Sedef Avcı, konuşmasında “Çocuğumun süt içmesi tüm anneler gibi benim için de çok önemli. Bu noktada Nesquik® bana çok yardımcı oluyor. Çocuğuma sütü sevdirmeme yardımcı olan Nesquik®’in yeni ürününün tanıtımında olmaktan çok mutluyum. Yeni Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’in tadıyla çocukları mutlu edeceğine, annelerin de içini rahatlatacak yeni bir alternatif olacağına inanıyorum. Her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Nesquik®, yeni lezzetiyle sütü çocuklar için bir kez daha vazgeçilmez kılacaktır” dedi.

    Çocuklarda dengeli beslenme hakkında konuşan Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Berrin Yiğit, “Büyüme çağındaki çocuklar için beslenme konusu oldukça büyük önem taşıyor. Bugün Nesquik® sayesinde annelerle çocuklarının beslenme düzeni konusunda yapabileceklerini konuştuk. Ailelerle birlikte olmak çok keyifliydi” dedi.

    Etkinlikte katılımcılarla bir workshop gerçekleştiren Ezo Sunal, “Bugün burada Nesquik® ailesiyle olmak benim için mutluluk verici. Annelerle birlikte çocukların hayal dünyalarını genişletecek oyunları ve masalları keşfettik. Keyifli ve eğlenceli bir etkinliğe imza attık” dedi.

    Ezo Sunal’ın workshop’una Bade İşçil, Tanem Silvar, Burcu Kara, Beyza Şekerci ve Deniz Barut da eşlik etti.

    Çocuklar çok sevdikleri Nesquik®’in nefis kakao lezzetini yeni Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’te de deneyimlerken anneler, Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’i çocuklarına güvenle içirebilecek.

    Nesquik® aileye katılan yeni üyesiyle sütü sevdirmeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.