DOLAR 32,4897
EURO 34,7988
ALTIN 2492,167
BIST 9550,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nestlé Pure Life’in yeni şişeleri Messenger’dan arkadaş olmaya davet ediyor

    Nestlé Pure Life’in yeni şişeleri Messenger’dan arkadaş olmaya davet ediyor
    01.08.2017
    A+
    A-

    Dünyanın lider ambalajlı su markası Nestlé Pure Life, Facebook Messenger için yeni bir ‘bot’ uygulaması geliştirerek, tüketicileriyle arkadaş oluyor. Nestlé Pure Life’in yaza özel şişelerinde yer alan kodların okutulmasıyla aktif hale gelen uygulama, aynı zamanda sporseverleri sağlıklı bir yaşam için hareket etmeye de teşvik ediyor. 9 farklı smiley ile renklenen yeni şişeler Temmuz ayı itibarıyla raflarda yerini aldı.

    Kullanıcılarıyla farklı platformlardan iletişime geçmeyi ve yenilikçi uygulamalarla onları şaşırtmayı önemsediklerini belirten Erikli & Nestlé Waters Pazarlama Direktörü Tolga Ünvan, “Nestlé Pure Life olarak sağlıklı yaşam ve hareket etmenin önemi konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor; bu kapsamda pek çok proje hayata geçiriyoruz. Son olarak da yaza özel şişelerimizde yaz aylarının enerjisi ile teknoloji dünyasının yeniliklerini buluşturduk. Messenger için yeni bir bot geliştirerek sektörümüzde bir ilke imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yaz Nestlé Pure Life’ın 9 farklı smiley karakteriyle kullanıcılarımızla arkadaş oluyor, sohbet ediyor ve küçük sürprizlerle onları sağlıklı yaşam için harekete geçmeye teşvik ediyoruz” dedi

    Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş ise; “Messenger kodları offline ve online mecralar arasında etkileşim yaratma ve bu etkileşimi ‘bot’ uygulamalarına taşıma konusunda oldukça önemli araçlar. Biz de Nestlé Pure Life’in bu uygulamayı şişelerine taşıması, tüketicisini bot uygulamasıyla tanıştırması ve onları daha sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendirmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

    Kodu okut, arkadaş ol, sağlıklı yaşam için harekete geç

    Kullanıcılar, Messenger uygulamasını açtıktan sonra şişelerdeki kodu kameraya okutarak sohbeti aktifleştirebiliyor. Nestlé Pure Life’ın 9 farklı smiley karakteriyle sohbet, sağlıklı yaşam önerileri ve sürprizlerle daha da keyifli hale geliyor. Marka sohbet ‘bot’u uygulamasıyla en yakın spor alanından hava durumuna kadar pek çok bilgiyi kullanıcılarıyla paylaşarak, belirli aralıklarla spor yapmalarını hatırlatıyor.

    “Obeziteye karşı hareket zamanı” kampanyası kapsamında bugüne kadar harekete teşvik etmek, sağlıklı beslenme ve su tüketimini yaygınlaştırmak amacıyla öncü projeler hayata geçiren Nestlé Pure Life, yeni şişeleriyle yaz aylarında da hareket etmenin önemine dikkat çekiyor.

    Nestlé Pure Life ile hareket eden kazanıyor

    Nestlé Pure Life ile arkadaş olan kullanıcıları pek çok sürpriz hediye bekliyor. Eylül ayı sonuna kadar devam edecek kampanyaya katılanlar, 10 adet Apple iWatch ve yüzlerce sürpriz hediye kazanma şansı elde ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.