DOLAR 32,5271
EURO 34,7501
ALTIN 2490,201
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Net yüzde 50 indirim Kiğılı’da

    Net yüzde 50 indirim Kiğılı’da
    15.02.2018
    A+
    A-

    Net yüzde 50 indirim, farklı kampanyalar ve özel tasarım keyifli hediyelikler Kiğılı’da

     Kiğılı’da Sevgililer Günü’ne hazırlanan aşıklar için pek çok seçenek bulunuyor. Klasik tarzdaki erkeklere hediye arayanlar için, bir klasik pantolon alana bir gömlek hediye ediliyor. Ayrıca, sevgililer gönlünden geçen hediyeleri rahatça alabilsin diye, net yüzde 50 indirim uygulanıyor. Ayrıca, kadın ve erkek için set şeklinde alınabilen özel tasarım tişörtler de, bu özel güne esprili bir dokunuş katmak isteyenleri bekliyor. Kiğılı’da spor çizgideki parçalardan klasik pantolonlara, kullanışlı yeleklerden sıcacık trikolara, her tarza ve her ana uygun sayısız parça, sevgiliye onu düşündüğünü anlatmanın en keyifli yolunu sunuyor.

    Kiğılı, sevgililerini hediyelere boğmak isteyenler için, her tarza uygun pek çok hediye alternatifi sunuyor. Üstelik farklı kampanyalarıyla da Sevgililer Günü için hazırlık yapanların yanında oluyor. Kiğılı’da Sevgililer Günü döneminde tüm mağazalarda net yüzde 50 indirim uygulanıyor. Bunun yanında, bir adet klasik pantolon satın alana, bir gömlek hediye ediyor. Ayrıca, kadın ve erkek için set şeklinde sunulan esprili özel tasarım tişörtler de, bu özel güne keyifli bir dokunuş katmak isteyenleri bekliyor.

    Spor ve denim pantolonlar casual tarza şıklık katıyor

    Kiğılı’nın her tarza ve her ana uygun sayısız parçadan oluşan koleksiyonlarında, sevgililerin kalbini çalacak seçenekleri bulmakta zorlanmayacaksınız. Erkeklerin günlük hayatlarında ve casual tarzı kaldıran ortamlarda kullanmaktan çok hoşlandıkları spor ve denim pantolonlar bu Sevgililer Günü’nde doğru seçim olabilir. Farklı renkleri ve kesimleriyle bu pantolonlar erkeklerin hem dinamik bir çizgi yakalamasını sağlıyor hem de farklı parçalarla rahatça kombinlenebiliyor.

    Sıcacık yelekler ve trikolar gülümsetme garantili

    Son yılların en gözde parçalarından yelekler de Sevgililer Günü’ne çok yakışan hediye alternatifleri olabilir. İster ceketin içine giyip şıklığınızı gösterin ister gömleğin üzerine giyip spor tarzınıza dikkat çekici bir parça ekleyin… Aynı şekilde Kiğılı trikolar da, çeşit çeşit renk ve model alternatifleri, sıcacık hissiyatlarıyla sevgilinin yüzüne gülümseme konduracak parçalar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.