DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Netflix’te yeni filmleri kaçırmayın

    Netflix’te yeni filmleri kaçırmayın
    10.10.2017
    A+
    A-

     

    Sonbahar eve kapanıp film izleme mevsimi. Elinizde sıcak içeceğiniz koltuğunuza kıvrılın, battaniyenin altına girin ve Netflix kataloğuna yakın zamanda eklenen filmlerden birini seçin. İşte, sonbahar akşamlarınıza keyif katacak yapımlar… Üstelik tüm aile için filmler var!

    • Grinin Elli Tonu. Yaşasın, artık İngiliz yazar EL James ‘in ünlü romanından uyarlanan, 2015’te gişe rekoru kıran erotik film Grinin Elli Tonu’nu Netflix’te istediğiniz kadar, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.
    • Komşu Evdeki Çocuk. 2015 yapımı erotik gerilim. Bir kadın evlerinin yanına taşınan gençle bir ilişkiye başlar, ancak bu ilişki kısa zaman sonra tehlikeli bir hal alır. Rob Cohen imzalı filmin başrolünde Jennifer Lopez var.
    • Çılgın Hırsız 2. Animasyon komedi türündeki film 2013’te tüm dünyada hasılat rekoru kırmıştı. Şimdi ise Minyonlar sizi eğlendirmek için evinize konuk olacak. İçinizdeki çocuğu açığa çıkarın!
    • Boyun Eğmez. 2014 yapımı. Yönetmen koltuğunda Angelina Jolie oturuyor, senaryo Coen Biraderler’e ait. 2. Dünya Savaşı sırasında sporcu Louis Zamperini bir uçak kazasından sonra 47 gün yaşam savaşı verdikten sonra esir düşüyor…
    • Ex Machina. Alex Garland tarafından kaleme alınan ve ilk yönetmenlik denemesi 2015 yapımı bağımsız bilim kurgu psikolojik gerilim filmi. Teknoloji ve yapay zeka üzerine çarpıcı bir yapım izlemek isteyenlere şiddetle önerilir.
    • Lucy. Luc Besson’un yönettiği 2014 yapımı Fransız bilim kurgu filmi. Mafyanın eline düşen Lucy, beynini kullanma kapasitesi inanılmaz derecede artınca acımasız bir savaşçıya dönüşür. Scarlett Johansson başrolde.
    • Hızlı ve Öfkeli 7. Deckard Shaw, komada yatan kardeşinin intikamını Dominic Toretto’dan alma peşinde. Serinin 2015 yapımı yedinci filminin başrollerinde Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez ve 2014’te vefat eden Paul Walker var.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.