DOLAR 32,5959
EURO 34,7848
ALTIN 2496,761
BIST 9460,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Netmarble’ın co-CEO’su Seungwon Lee oldu

    Netmarble’ın co-CEO’su Seungwon Lee oldu
    16.01.2020
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük 5 mobil oyun şirketinden biri olan Netmarble, Chief Global Officer Seungwon Lee’yi yeni co-CEO olarak atayacağını duyurdu. Netmarble Yönetim Kurulu tarafından resmi olarak ataması yapılacak olan Lee, Şubat 2020 tarihinde göreve başlayacak.

    Göreve atanacağı açıklanan Seungwon Lee ve şu anda CEO olarak görev yapan Young-sig Kwon, co-CEO olarak şirkete liderlik edecekler. Kwon çoğunlukla Netmarble’ın mobil oyun operasyonlarını yönetirken, Lee ise Netmarble’ın genel yönetimi ve küresel ölçekteki işlerini yönetecek. Lee’nin co-CEO olarak atanmasıyla birlikte, şirketin dünyadaki oyun piyasasındaki varlığının daha rekabetçi olacağı ve global operasyonlarını etkin bir şekilde genişleteceğine dikkat çekiliyor.

    Seungwon Lee kimdir?

    Lee, Seul Ulusal Üniversitesi’nden mezun ve INSEAD’de İşletme Mastırı derecesine sahip. 2005-2006 yılları arası Yahoo’da Kore Pazarlama bölümünün başında görev yaptı. 2007 itibariyle Netmarble Games’de Şirket Stratejileri Başkan Yardımcısı ve Global Strateji Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2014’ten beri Global Baş Yönetici görevini üstlenen Lee Netmarble’ın tüm global işlerini yönetmekte, Netmarble’ın global pazardaki büyümesine katkı sağlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.