DOLAR 32,5904
EURO 34,854
ALTIN 2504,168
BIST 9681,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork 2018 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu

    NetWork 2018 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu
    02.02.2018
    A+
    A-

    NetWork İlkbahar/Yaz 2018 kadın koleksiyonundaki zamansız siluetler, yazın enerjisini yansıtan farklı temalar etrafında buluşuyor. Şıklığından ödün vermeyen NetWork kadını bu sezon yine doğadan, farklı kültürlerden ve geleneksel unsurlardan yola çıkarak güçlü detaylarla zenginleşen modern bir görünüme ulaşıyor.

    Zamansız modellerin sezon trendleriyle buluştuğu NetWork İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunda şıklık ön plana çıkarken, birbirinden renkli ve zengin detaylar yaz stilinin favori oyuncuları oluyor.

    Sezonun en önemli trendlerinden Kinship Cult (Kültür Koleksiyoneri) teması ise doğanın egzotik dokularını ve renklerini bir araya getiriyor. Kuvvetli kontrast yaratan asi tonlar üç boyutlu dokuları kucaklarken, Latin esintili flörtöz kalıplar özgüveni yüksek düşük omuzları tamamlıyor. Jakarlar, denim’ler, ince krepler, şifonlar ve saten hisli dokumalar öne çıkan kumaşlardan.

    Bu sezon duru ve dingin bir ruh halini yansıtan Dream Catcher (Rüya Kapanı) teması naif ve sofistike bir kadının gardırobunu temsil ediyor. Birbiriyle uyumlu bir bütünlük sunan seride pastel renkler öne çıkıyor. Sim iplikli trikolar, parlak dokular, doğal kumaşlar ve yumuşak floral desenler heykelimsi siluetlere bürünüyor.

    Island Tales (Ada Masalları) teması ilhamını denizde ve deniz yaşamının büyüleyici detaylarında buluyor. Marin kumaşlar, tiril tiril dokular, yelkenci düğümleri ve halat gibi geleneksel denizci sembolleri ikat ve kamuflaj desenleri ile birleşerek marin trendine yepyeni bir yorum katıyor.

    Sezonda daha ağır başlı gözüken ama cesaretinden ve gösterişinden ödün vermeyen Black Stripes (Siyah Çizgiler) kapsül teması ise desen karışımları ve lazer kesimleriyle dikkat çekiyor. Asimetrik kesimleri tamamlayan hasırlar, güpürler, krepler ve puantiyeler koleksiyona sıradışı bir yorum katıyor. Çarpıcı renk blokları siyah-beyaz etrafında şekillenirken yeşil tonları ise ayrıntıları vurguluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.