DOLAR 32,5997
EURO 34,8052
ALTIN 2500,205
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork, doğanın içinden bir kış hikayesi

    NetWork, doğanın içinden bir kış hikayesi
    10.09.2018
    A+
    A-

    NetWork Sonbahar/Kış 2018 kampanyası için sezonun şifrelerini, tabiattan ilham alarak çözüyor. Dünyaca ünlü fotoğrafçılar Hunter & Gatti tarafından, Estonya’da -11 derecede 48 saatlik bir çalışmayla tamamlanan kampanya çekimi vahşi doğanın gücünü, zenginliğini ve büyüleyici atmosferini şehre taşıyor.

    Moda dünyasının kalıplarını zorlayan kampanya çekimleriyle her sezon farklı projelere imza atan NetWork, Sonbahar/Kış 2018 kampanya çekimi için de koleksiyonun ilham kaynağı olan vahşi doğaya çıkıyor. Dünyaca ünlü fotoğrafçılar Hunter & Gatti bu kez, Estonya’nın Tilgu bölgesinde karlarla kaplı bir ormanda koleksiyonu hikayelendiriyor. Ünlü modeller Jacqueline Jablonski ve George Barnett’ın kameranın önüne geçtiği çekim, 48 saat boyunca -11 derece dondurucu soğukta 45 kişilik bir ekibin ürünü.

    Özgür ruhlu, rahat ve iddialı duruşunu doğadan aldığı güçle pekiştiren koleksiyon, sonsuz beyazlığın içinde kendine yer bularak özüne geri dönüyor. Tabiattan ilham alıp şehrin sokaklarına ve yüksek temposuna uyum sağlayan tasarımlar NetWork’ün güçlü, kendinden emin ve dinamik tavrıyla karşımıza çıkıyor.

    NetWork Sonbahar/Kış 2018 kadın koleksiyonunda; ekru renginin saf dokunuşuyla canlanan puffer mont ve kabanlar ön plana çıkarken grinin hakim olduğu desenli yün kazaklara eşlik eden payetler, tasarımlara ışıltılı bir dokunuş yapıyor. Erkek koleksiyonunda yer alan napa montlar ve kalın örme yün kazaklar ise yine gri ve ekru renk paletiyle buluşarak daha iddialı ve sıcak geçecek bir kışın habercisi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.