DOLAR 32,4672
EURO 34,5279
ALTIN 2491,64
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork ile bohem bir yaz

    NetWork ile bohem bir yaz
    17.05.2018
    A+
    A-

    Rahat ve uçuşan detaylarıyla NetWork İlkbahar/ Yaz 2018 Koleksiyonu’ndaki sıcak yaz temalı tasarımlar sizi bohem ve şık bir yaz geçirmeye davet ediyor.

    Etnik işlemeli beyaz elbiseler sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı. Rahatlığın peşinde formlarla özgürlüğüne düşkün elbiseler 1970’lerin bohem stilini günümüze yansıtıyor. Helenistik sandaletler ve hasır çantalarsa deniz seviyesinde şıklığınızı korumak için bire bir.

    Rafine ve zamansız. Gardıropların kurtarıcısı monokrom parçalar etnik desenler ve rahat kesimlerle buluşup sezonun bohem ruhuna uyum sağlıyor. Kırmızı detaylı zarif dokunuşlar gündüzden geceye devam edeceklerin temposuna ayak uyduruyor.

    Yaz enerjisi sımsıcak bir renk paletine ilham veriyor ve capcanlı desenler zarif silüetlerle buluşarak heykelsi bir duruş sergiliyor. Asimetrik kesimler basit ve çabasız kullanım seçenekleriyle kendine özgü bir stili tamamlıyor.

    NetWork İlkbahar/ Yaz 2018 sıcak yaz teması; şehirde, tatilde veya ofiste belirgin bir stili işaret ediyor. Küçük aksesuar değişiklikleriyle her ortama uyum sağlayan bu elbiselerin yanı sıra, hafta içinden hafta sonuna ayırt etmeksizin giyebileceğiniz diğer parçalar da sezondaki yerini alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.