DOLAR 32,4774
EURO 34,9348
ALTIN 2435,051
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork ile bugün kendine çalış

    NetWork ile bugün kendine çalış
    07.05.2018
    A+
    A-

    NetWork tüm yıl işte, evde, her yerde çok çalışan annelere özel bir kampanya hazırladı: “Bugün kendine çalış!”

    NetWork, annelerin sadece kendilerini düşünecekleri özel bir Anneler Günü kampanyası hazırlayarak, 13 Mayıs’ta seçili ürünlerde net %40 indirim imkanı sunuyor. Bu özel kampanya sayesinde o gün anneler kendi hediyelerini kendileri seçiyor.

    Giyim koleksiyonunun yanı sıra, Anneler Günü’ne özel hazırlanan NetWork çanta koleksiyonu da kendini şımartmak isteyen anneler için çekici hediye alternatifleri sunuyor. İlk grupta yer alan siyah-kırmızı detaylı çantalar renkleri şık ayrıntılarda vurgulamayı seven kadınlara hitap ederken, vizon-lacivert ve siyah renk paletinden oluşan casual grup şıklığı ve pratikliği ön plana çıkartıyor. Krokodil baskılı grupta ise daha sofistike ve iddialı annelere uygun çanta seçenekleri bulunuyor. Fonksiyonelliği de ön planda tutan NetWorkAnneler Günü Çanta Koleksiyonu günün her saati kullanım için ideal.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.