DOLAR 32,5519
EURO 34,8823
ALTIN 2431,128
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork ile enerjik yaz

    NetWork ile enerjik yaz
    02.04.2018
    A+
    A-

    NetWork İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonu şehirde yaz havasını cesur kalıplar ve modern çizgilerle karşılıyor. Doğada özgür olma lüksüne vurgu yapan temalar, dikkat çekici aksesuarlar ve ince düşünülmüş detaylarla yaza dinamik bir giriş yapmaya hazır mısınız?

    NetWork İlkbahar/Yaz 2018 Erkek koleksiyonu yaz sezonunda farklı rotalar ve ilhamlarla yola çıkıyor. Klasik çizgilere modern dokunuşlar katan koleksiyon, farklı ve yenilikçi stiller oluşturmaya devam ediyor. Farklı temalara ayrılan İlkbahar/Yaz 2018 sezonu NetWork erkeğini yaza hazırlıyor.

    Black Stripes serisi, erkeklerde yoğun grafik tasarımları siyah ve beyazın kontrast uyumuyla bir araya getiriyor. Beyaz denim’ler, siyah deri montlar ve desenli gömlekler monokrom temanın ana oyuncuları. Tema, hem günlük hem de ofis stilinin vazgeçilmezleri arasında yerini almaya şimdiden aday.

    NetWork Denim koleksiyonu geniş renk paletiyle yaz sezonunu selamlıyor. Denim ceket ve pantolonların öne çıktığı koleksiyon erkekler için sadece stil değil, aynı zamanda konfor sağlayan temel parçalardan oluşuyor.

    Doğanın yansımalarını yakalayan Dream Catcher teması, toprak tonlarını dinamik yaz kalıplarına taşıyor. Pastellerin birbirinden farklı natürel tonlarla buluştuğu bu seride üç boyutlu dokular ceketlere hareket kazandırıyor. Gömlek ve tişörtlerdeki floral ve grafik desenler sıcak mevsimlerin enerjisini taşıyor.

    Modern çizgileriyle ön plana çıkan NetWork Free koleksiyonu ise, farklı dokulardaki sportif blazer ceketleri ve rahat kesimli pantolonlarıyla yaz sezonunda dinamik bir silüet oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.