DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NG Kütahya Seramik “Yeni Nesil Dijital Deneyim Merkezi”ni İspanya’da duyuracak

    NG Kütahya Seramik “Yeni Nesil Dijital Deneyim Merkezi”ni İspanya’da duyuracak
    03.02.2020
    A+
    A-

    Fark yaratan tasarımları ve üstün teknolojisiyle Türk seramik sektörünün en güçlü oyuncularından biri olan NG Kütahya Seramik, dünya seramik sektörünün lider ülkelerinden İspanya’da adeta inovasyon rüzgârı estirecek. Sektörün en büyük oyuncularından biri olarak, 3-7 Şubat tarihleri arasında, İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleşecek Cevisama Fuarı’nda; yeni nesil tasarımları, dünyanın en büyük ebatlarına sahip inovatif ürünleri ve teknolojideki üstün gücüyle, Türk seramik sektörünü tek başına temsil edecek. Tasarımdaki gücünü fark yaratan stant tasarımıyla da gözler önüne serecek olan NG Kütahya Seramik, NGDİGİ+ uygulamasını fuar aracılığıyla dünyaya duyuracak.

     

    NG Kütahya Seramik, dünyanın pek çok noktasından uluslararası markaların buluştuğu Cevisama Fuarı’nda sergileyeceği en yeni teknolojiye sahip ürünleriyle, Türk seramiğinin ulaştığı son noktayı gözler önüne serecek. Dünyanın en büyük seramik üreticisi olan ülkelere Türk seramiğini kazandıran NG Kütahya Seramik, 120×240 cm, 30×240 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 30×120 cm, 18×118 cm ve 80×80 cm ölçülerindeki dünyanın en büyük ebatlarına sahip serileriyle dikkatleri üzerine çekecek. Kristal tekniği ile ürettiği, mermer dokulu koleksiyonları arasında yer alan; 60×120 cm ebadındaki Mitos Kristal, Verde, Paradiso, 120×240 cm ebadındaki Nox, Black Calacatta, Novella, Marfa ve 120×120 cm ebadındaki Emperador’u ilk kez dünyaya tanıtacak.

     

    New Generation ile İnovasyonu Keşfedecekler

    NG Kütahya Seramik, yeni nesil antislip karoları ile Cevisama’da seramikte inovasyonunun ulaştığı son noktayı yansıtacak. NG Kütahya Seramik’in en yeni koleksiyonlarından olan New Generation’un en iddialı ürünlerinden Infinity ile yaşam alanlarına kazandırdığı konforu ve mükemmelliği standında sergileyecek. Koleksiyonun uzun ömürlü ve kolay temizlenen yapısı, istenilen kalınlıkta üretiliyor olması gibi fark yaratan özellikleriyle katılımcıları inovasyon keşfine çıkaracak

     

    NGDİGİ+ İlk Kez Cevisama’da

    ‘‘Yeni Nesil Dijital Deneyim Merkezi’’ ile seramik sektöründe bir ilke daha imza atan NG Kütahya Seramik, 240 cmx480 cm’lik, üzerinde yürünebilen interaktif zemin görüntüleme sistemiyle birebir ölçekli dijital ürün deneyimini, Cevisama’da ilk kez görücüye çıkaracak. Ziyaretçiler, uygulama sayesinde ürünleri üç boyutlu olarak inceleme ve deneyimleme fırsatı bulacaklar.

     

    Standıyla da Fuarın Gözdesi Olacak

    Sahip olduğu üstün teknolojisi ve tasarımdaki gücünü fuar alanında sergileyeceği standına da kazandıracak olan marka, canlı mekânlardan oluşan 360 m²’lik standıyla fuarın gözdesi olacak. ‘‘NGPerforma20’’ serisi, ‘‘New Generation’’ koleksiyonu ve ‘‘NGSpain’’ markası,120×240 cm ebadındaki tropikal yaprak desenli seramiklerin yer aldığı ‘‘Garden’’ bölümüyle de sadece ürünleriyle değil, standıyla da hayranlık uyandıracak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.