DOLAR 32,4771
EURO 34,9257
ALTIN 2436,313
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nike ve Ruby Rose’un enerjisi buluştu: Force is female

    26.10.2017
    A+
    A-

    Nike, ikonik ayakkabısı Air Force 1 için Avustralyalı model, DJ, sunucu, oyuncu ve müzisyen Ruby Rose ile iş birliği yaparak güçlerini birleştirdi. “Force is Female” ismiyle oluşturan kapsül koleksiyon, Air Force 1 modellerinin tabanlarında yer alan “Kendi Kahramanın Ol” ve “Tüm Güçle” sözlerle Ruby’nin motivasyon kaynağından örnekler taşıyor.

    “Oyunculuğun büyüleyici yanı, kendinizi test etmenin ve sınırlarınızı zorlamanın çok naif, aynı zamanda da çok kuvvetli bir yolu olması,” diyor Rose. “Mücadele gerektiren heyecanlı anlar, çok değerli. Bildiğim şekilde oynamaktan tabii ki daha zor; ama sonunda bir şeylerin üstesinden gelmiş olmanın verdiği güçlü bir tatmin duygusu var.”

    Dövüş sanatlarını dans etmeye tercih ettiğini belirten Rose, tehlikeli dublörlüklerden sokaklarda şarkı söylemeye kadar birçok şey yapmış; fakat ikincisinin ona “her şeyde çaresizce başarısız olmuş” hissi verdiğini söylüyor. Fiziksel limitlerini zorlamanın verdiği canlandırıcı, neredeyse meditatif deneyimden çok zevk alıyor.

    Rose, “Çok yönlü olabilmek için, yeterli olmadığınızı düşündüğünüz şeylere bile atlamak ve gerekli becerileri edinmek gerekiyor,” diyerek motivasyon sözlerine de gönderme yapıyor.

    “The Force is Female” kapsülü, şarap rengi rugan varyasyonlarla geliyor, koyu kauçuk üzerine deniz mavisi vurgular var ve açık renk ara tabana sahip. Siyah ruganda ise gümüş yansımalar var. Renk ve materyal değişiklikleri bu sezonun Nike Blazer Low, Nike Cortez Classic ve Nike Air Max 95 modellerinde de görülüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.