DOLAR 32,5451
EURO 34,8899
ALTIN 2432,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nikki Beach Bodrum kadınlara eğlenceli gün vadediyor

    Nikki Beach Bodrum kadınlara eğlenceli gün vadediyor
    19.06.2018
    A+
    A-

    Dünyanın en ünlü ve dinamik beach club konsepti olan ve müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat elementlerini bir araya getiren Nikki Beach, gelenekselleşmiş etkinlikleri ile eğlenceyi Bodrum’da bu yaz da hep dorukta tutmayı planlıyor.

    “Gün batımı” kutlamaları, “Ladies Tuesdays”, “Rose Fridays”, “Amazing Sundays”, “Deluxe havuz partileri” ve tüm dünyada heyecanla beklenen ve 21 Temmuz’da gerçekleşecek Nikki Beach “White Party” ile Bodrum’da fark yaratıyor.

    LADIES TUESDAYS, KADINLARA ÖZEL AYRICALIKLARLA EĞLENCEYİ EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYOR

    Nikki Beach Bodrum, kadınlara özel indirimler, ücretsiz kokteyller ve sürprizleriyle her Salı gün batana kadar dans etmek ve eğlenmek isteyen kadınları Ladies Tuesdays’e bekliyor.

    Giriş ücreti indirimli fiyatıyla kadınlar için 50TL olarak sunulurken; bu ücret içerisine 5 kokteyl ikramı dahil oluyor. Ladies Tuesdays’e özel %20 Nikki Spa indirimi ile ruhunuzu dinlendirirken, Nikki Beach Lifestyle butikte %10 indirim ile alışverişin tadına varabilirsiniz. Eğlencenin ritmini ise her hafta değişen sürpriz misafir DJ’ler ile yakalayacaksınız.

    Ayrıca, sezon boyu hız kesmeden devam edecek canlı performanslar, premium şampanya servisleri, Nikki Beach’in deneyimli barmenlerinin hazırladığı özel ve yaratıcı kokteylleri, Bodrum’un en iddialı sushi ustalarının hazırladığı lezzetli sushi’ler, Nikki Beach’e uğramanız için adeta Bodrum’a çağırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.