DOLAR 32,5825
EURO 34,8062
ALTIN 2505,199
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi

    Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi
    30.09.2019
    A+
    A-

    Cathay Group’un Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye gerçekleştirecek.

    Türkiye’nin en büyük tesis yönetimi firmalarından Atalian Türkiye, hizmet verdiği gayrimenkul projelerine bir yenisini ekledi. Cathay Group’un Küçükçekmece’de hayata geçirdiği ödüllü karma projesi “Nivo İstanbul”un entegre tesis yönetimi Atalian tarafından gerçekleştirilecek. Nivo İstanbul, 200 bin metrekare üzerine kurulu alanda konut, işyeri ve mağazalardan oluşuyor. Atalian, yapılan anlaşma kapsamında 5 yıl süre ile projenin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetiminden sorumlu olacak.

     

    Cathay Group ve Atalian Türkiye arasında yapılan iş birliğine yönelik bir açıklama yapan Atalian Türkiye CEO’su Barış Ünalp: “İstanbul’un önemli projeleri arasında yer alan Nivo İstanbul’un entegre tesis yönetimini üstlenmekten dolayı mutluyuz. Cathay Group, profesyonel bir bakış açısına sahip olmamız ve tesis yönetimi alanındaki uluslararası tecrübemiz nedeniyle bizi tercih etti. Atalian, yapısı itibarıyla kendi bünyesinde de tesis yönetimini benimsemiş bir şirket. Bu çok sesliliğimizle de iş ortaklarımızın farklı isteklerini hızlı bir şekilde, tek noktadan gerçekleştirecek kapasitede ve esneklikte hizmet sunabiliyoruz. Bu sayede müşterilerimize maliyet, zaman, enerji verimliliği gibi pek çok konuda avantaj sağlıyoruz” dedi.

     

    Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve tesis yönetimini yürütecek olan Atalian Türkiye; teknik hizmetler kapsamında, klima-kazan-asansör bakımları, tüm elektrik ve mekanik sistemlerin bakım ve arıza sistemleri yönetimi sunacak. Ayrıca Isıtma-soğutma tesisatı, sıhhi tesisat, havalandırma, yangın söndürme tesisatı, klima bakım onarım hizmetleri de verilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.