DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nivo’dan herkesi ev sahibi yapacak kampanya

    Nivo’dan herkesi ev sahibi yapacak kampanya
    06.02.2019
    A+
    A-
    Konut kredisi faizlerinin 0,98’e indiği bugünlerde Nivo, İstanbul ve Ataköy’de bulunan projelerinde faiz avantajına ek olarak herkesi ev sahibi yapacak yeni bir kampanya daha başlattı. 0,98 olan konut kredisi faizinin yanı sıra firma, peşin alımlarda da yüzde 30 indirim uygulayacak.
    Nivo, konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunmayı sürdürüyor. 2019’a hızlı bir giriş yapan firma, hem gayrimenkul sektörünü hareketlendirmek hem de yatırımcılara en uygun koşulları sunmak amacıyla yeni bir kampanyaya imza attı. Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinden ev sahibi olmak isteyen müşterilere, 1 Mart tarihine kadar peşin alımlarda yüzde 30 indirim yapılacak.
    Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım, “Son aylarda dövizde yaşanan dalgalanmalar nedeniyle tüm maliyetlerimizde yüzde 50’ye yakın bir artış olmasına karşın, sektörümüzü hareketlendirmek ve herkesi ev sahibi yapmak için böyle bir indirim kampanyası yapmaya karar verdik. Hükümetin konut kredilerinde faizleri 0,98’e çekerek verdiği destek karşısında biz de elimizi taşın altına koyarak yatırımcılarımız için ek avantajlar sunmaya çalışıyoruz” dedi.
    ‘Yatırım için en uygun dönem’
    Halen satışta olan Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerinde fiyat artışı yapmak yerine ek indirim yaptıklarının altını çizen Yıldırım, içinde bulunduğumuz dönemin yatırım için en uygun zaman olduğunu vurguladı.
    Önümüzdeki aylarda sektör genelinde bir fiyat artışı olmasını beklediklerini kaydeden Yıldırım, “Gayrimenkul sektöründe böyle avantajlı alım koşulları 2019’un ilerleyen dönemlerinde maalesef olmayacak. Yüzde 50’ye yakın artış gösteren maliyetler, vergi avantajının bitecek olması gibi birçok etken gayrimenkul piyasasının yükselmesine neden olacak. Düzenlediğimiz kampanyamızla müşterilerimizi 2019’da yükselecek fiyatlara göre avantajlı rakamlarla konut sahibi yapmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Nivo kalitesiyle tanışmak isteyen tüm yatırımcılarımıza sunduğumuz indirim fırsatı bir yerde son şans niteliğinde” diye konuştu.
    Kira garantisiyle kredi ödeme kolaylığı
    Uluslararası rezidans yönetim markası The Ascott Limited ile yaptıkları 20 yıllık anlaşmayla Nivo İstanbul projesinde, müşterilerine 2 yıl kira garantisi sunduklarını da vurgulayan Yıldırım, “2019’un ilk çeyreğinde tamamlanmasını planladığımız Nivo İstanbul projemizde müşterilerimize kira garantisi sunuyoruz. Yaptığımız anlaşmayla Ascott, Nivo İstanbul projemizin 150 dairesini ‘Citadines Nivo İstanbul’ adı altında işletecek. Böylece müşterilerimiz sahip oldukları 2 yıl kira garantisinin yanı sıra 20 yıl boyunca kiracı bulma derdi çekmeyecek” ifadelerini kullandı.
    The Ascott Limited, Amerika, Asya – Pasifik, Avrupa ve Ortadoğu’daki 30’dan fazla ülkede, 130 şehirde Ascott, Citadines, Somerset, Quest ve The Crest Collection gibi markalarıyla 73 binden fazla rezidans dairesi yöneten uluslararası prestije sahip bir firma.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.