DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nostaljik sokak oyunları Maltepe Park AVM’deki panayırda

    Nostaljik sokak oyunları Maltepe Park AVM’deki panayırda
    06.06.2017
    A+
    A-

    Şehir yaşamına sıkışmış, fiziksel aktivitelerden uzaklaşan çocuklara müjde! Maltepe Park Alışveriş Merkezi, 9 – 11 Haziran tarihlerinde; terasında kurulacak Panayır alanında, Nostaljik Sokak Oyunlarını ve Sirk Sanatları Atölyesini çocuklarla buluşturuyor.

    Maltepe Park’ın teras alanında kurulacak olan Çocuk Panayırı çocuklar için sürprizlerle dolu… En basit ama aynı zamanda en zengin haliyle çocuk olmanın özgürlüğünü yaşayacakları Panayır alanında; Sirk Sanatları Atölyesi ile sanatsal yönlerini geliştirebilecekleri atölyelere katılacak, Top Çevirme, Poi, Diabolo, Denge Sopası, Labut gibi aktivitelerle yeni ilgi alanları edinebilecekler.

    Modern şehir yaşamında sokaklarda oynama özgürlüğüne sahip olamayan çocuklar, anne ve babalarının sokaklarlarda oynadığı nostaljik oyunlarla tanışacaklar. Anne ve babaların gülümseyerek kendi çocukluklarını hatırlayacağı, çocukların ise anne ve babalarının çocukluğuna yolculuk yapacağı panayır, nesiller arası eğlenceli bir seyahate de kapı aralayacak. Çocukların, Seksek, Halka Oyunu, Yedi Kiremit, Beş Taş, Misket, Topaç Çevirme, İp Atlama, Sokak Bowlingi gibi geleneksel sokak oyunları ile tanışacakları Panayır, Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park teras alanında yer alacak. 9-11 Haziran tarihleri ve 14.00 – 19.00 saatleri arasında tüm çocuklar Maltepe Park Çocuk Panayırından ücretsiz olarak faydalanılabilecek.

    Ziyaretçilerini alanında uzman ve popüler isimlerle buluşturan, hayata geçirdiği etkinliklerle 7’den 77’ye tüm ziyaretçilerini mutlu eden, zengin marka karmasıyla alışverişte çeşitliliğin konforunu yaşatan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumuyla Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.