DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Novawood Elegant Parke serisiyle zeminlere modern detaylar ekliyor

    Novawood Elegant Parke serisiyle zeminlere modern detaylar ekliyor
    21.10.2017
    A+
    A-

    Dekorasyonda son yıllarda öne çıkan trendlerinden biri olan geometrik tasarım; Novawood Elegant Parke serisi ile zeminlerde hayat buluyor. Şekil ve desenlerin hakim olduğu dekorasyon tarzı, tüm mekanlarda şehirli bir stil yaratırken modern dünyanın izlerini evlere taşıyor.

    Modern dekor anlayışını zeminlere de taşımak isteyenler için Novawood; Elegant Parke Koleksiyonu ile ahşapla yapılabileceği düşünülemeyen geometrik desenleri ortaya çıkartıyor. Doğallığın, estetiğin ve lüksün bir arada sunulduğu Novawood Elegant Parke Koleksiyonu zeminleri alışagelmiş ve tekdüze olmaktan kurtarıyor.

    Geometrik desenli parkeler ile çağdaş mekanlar yaratın

    Değişik geometrik desenler, iç içe geçen farklı renkler ahşaba yepyeni bir misyon yüklerken Novawood Elagant Parke serisinde standart ürünlerin yanında müşteriye özel butik desenler de üretiliyor. Zemin dekorasyonunda geometrik desen ve tasarımların gücünden yararlanarak mekanlara modern detaylar ekleyen koleksiyon, kendi zevkinize özel zeminler yaratabilmeyi de mümkün kılıyor.

    Novawood Elegant Parkeler; geometrik şekilleri, kendine has özellikte yüzey bitişleri, mobilyanıza uygun olarak seçeceğiniz renk alternatifleri ve ölçüsel sınırları zorlayan tasarımı ile dekorasyon trendlerine uygun parke alternatifi sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.