DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Novawood marküteri ürünleri ile kişiye özel parkeler ile zeminler

    Novawood marküteri ürünleri ile kişiye özel parkeler ile zeminler
    18.06.2017
    A+
    A-

    Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken ve Thermowood teknolojisinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Novawood, kişisel taleplere göre üretilen marküteri parkeleri ile zevkinizin detaylarını yaşam alanlarınıza yansıtmanıza olanak sağlıyor.

    En iyi malzemeyi üretirken doğallığın dışına çıkmayan ve doğadan ilham alan Novawood, farklı renk ve dokudaki ahşap kombinasyonlarının birleştirilmesiyle oluşan marküteri parkeleri kişiye özel tasarlıyor. Hayal gücünüzün zenginliği ile birleşerek ortaya çıkan desenler, zemin dekorasyonunun en önemli oyuncusu olan parkelere dekorasyonda özgün olabilme özelliğini ekliyor.

    Kendi sarayınızı yaratın
    İnce ahşap parçalar ile resim oluşturma sanatı olan marküterinin geçmişi eski Mısır’a kadar uzanıyor. Değişik renklerdeki ahşap kaplamaların kesilip iç içe yerleştirilerek, boya kullanılmadan ağaçların doğal renkleri ile yapılan bu teknik daha çok sarayların, önemli binaların dekorasyonunda yüzyıllar boyu kullanıldığı gibi günümüzde de seçkin mekanların zeminlerinde kullanılmaya devam ediyor. Geleneksel zemin ve cephe kaplama anlayışını değiştirerek zengin renk ve desenleri ile her stile uygun alternatifler sunan Novawood, Marküteri Serisi ile büyük ve geniş alanlarda sanatsal dokunuşlar yaratabildiği gibi evlerde vurgulamak istediğiniz küçük alanlara da uygulanabilme imkanı sunuyor.

    Estetik görünüm, uzun ömürlü ve dayanıklı kullanım ile destekleniyor
    Novawood, ahşabın kendine has doğal güzelliğini ve geleneksel yapısını, özgün tasarımlarla birleştirirken sağlamlık ve dayanıklılık ilkesinden de ödün vermiyor. Çağın en ileri tekniği olan Thermowood işleminden sonra sertleşen ve daha dayanıklı hale gelen ahşap, çürüme ve mantar oluşumuna karşı dirençli hale geldiği için ıslak mekanlarda da güvenle kullanılabiliyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.