DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude Avrupa’nın en iyi miksolojisti Remy Savage ile işbirliği yaptı

    Nude Avrupa’nın en iyi miksolojisti Remy Savage ile işbirliği yaptı
    14.03.2020
    A+
    A-

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un, “Avrupa’nın En İyi Miksolojisti” seçilen Remy Savage iş birliği ile tasarlanan yeni kokteyl koleksiyonu, günlük kullanıma uygun şık, zarif ve yalınparçalardan oluşuyor.

    Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın Güzeldir” mottosunu, 2018 yılında “Avrupa’nın En İyi Miksolojisti” seçilen Remy Savage iş birliği ile tasarlanan yeni kokteyl koleksiyonuna da yansıttı. Dünyanın en iyi barı unvanının sahibi Londra’daki Artesian’ın ana barmeni olarak da çalışmış ünlü miksolojist Remy Savage ile birlikte tasarlanan koleksiyon tasarımseverlerle buluştu.

    Yeni kokteyl koleksiyonu tasarlanırken Remy Savage ile birlikte çalışan Nude tasarım ekibi, dünyanın en çok tanınan barlarında yaşanan sorunları göz önünde bulundurdu. Toplam altı parçadan oluşan yeni kokteyl koleksiyonunun her bir parçası günlük kullanıma uygun, zarif, şık ve daha minimal bir tasarıma sahip.

    Ödüllü mixolojist Savage, bu özel koleksiyonun horeca sektörünün artan taleplerine yönelik tasarlandığını dile getiriyor ve şunları ekliyor: “İnsanlar artık ne içtiklerinin çok iyi farkındalar. Bu yüzden biz de içeceğin lezzetini ön plana çıkaracak zarif, elegant ve fonksiyonel bir koleksiyon tasarlamak istedik. Nude iş birliği ile ilgili beni en çok büyüleyen konu, tasarımdaki yalınlık ve zarafet oldu. İçeceğiniz ve sizin aranızda öyle bir incelik var ki kadehin içindeki bir yıldıza dönüşüyor.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.