DOLAR 32,4738
EURO 34,9333
ALTIN 2436,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf’tan kendinden yayılan tesviye şapı ‘Tribon®

    Knauf’tan kendinden yayılan tesviye şapı ‘Tribon®
    17.12.2022
    A+
    A-

    Yapı malzemeleri sektöründe dünya devi Knauf; hızlı, temiz ve kolay uygulanarak düzgün ve pürüzsüz yüzeyler elde etmeyi sağlayan Tribon® tesviye şapı ile yapı profesyonellerinin işini kolaylaştırıyor. Knauf’un global kalsiyum sülfat bazlı şap tecrübesi ile oluşturduğu Tribon® yer şapı kendiliğinden yayılabilen yapısı ve düşük çatlama riski ile kullanıcılara güven veriyor. 

    Sunduğu yüksek performanslı çözümler ve farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği sistemlerle 1932 yılından bu yana yapı profesyonellerinin işlerini kolaylaştıran Knauf, yüksek mukavemet gücüne sahip kalsiyum sülfat bazlı yer şapı Tribon® ile dayanıklılık problemlerini ortadan kaldırıyor. Kendinden yayılabilme özelliği ile kolaylıkla teraziye gelebilen Tribon® yer şapı; doğrudan alt zemin üzerine, ısı yalıtım katmanları üzerine, yerden ısıtma sistemleri üzerine ya da ayırıcı katman üzerine hızlı, temiz ve rahatlıkla uygulanıyor. Düzgün ve pürüzsüz yüzeylerin elde edilmesine olanak tanıyan şap, yapı profesyonellerine el veya makine ile uygulayabilme imkanı da sunuyor.

    Kolay uygulama, pürüzsüz yüzey performansı

    İmalat süresini kısaltarak hızlı uygulama, yüksek performans ve ekonomik fayda sağlayan ürün arayan yapı profesyonellerinin imdadına Knauf Tribon® yer şapı yetişiyor. Geleneksel şaplara kıyasla kolay ve hızlı uygulanarak pürüzsüz yüzey performansı sunan Tribon®, iç mekanlarda hem makine hem de el ile uygulanabiliyor. Doğrudan alt zemin üzerine 10-60 mm kalınlığında, ısı yalıtım katmanları ve yerden ısıtma sistemleri üzerine 35-60 mm kalınlığında, ayırıcı katman üzerine de 30-60 mm kalınlıklarda uygulanabilen Tribon® yer şapı, düşük çatlama riskinin yanı sıra yerden ısıtma sistemlerinde yüksek ısı iletkenliği ile de öne çıkıyor. Kaliteli yapısı, pratik uygulanabilirliğiyle Tribon® yer şapı iş gücü ve enerji tasarrufuna da olanak sağlıyor.

    Yüksek mukavemet gücü

    İç mekanlarda zemin üzerine, yerden ısıtma sistemi uygulanan zeminlerde ise ısı yalıtım malzemeleri üzerine uygulanan Tribon® yer şapı; halı, fayans, laminat, ahşap, parke, PVC gibi kaplama malzemeleri uygulanmadan önce zemin bozukluklarının giderilmesine olanak tanıyor. Farklı tasarım ve döşeme elemanlarının kullanılmasına olanak tanıyan Tribon® uzun yıllar performansını koruyan yapısıyla da güven veriyor. Knauf’un global kalsiyum sülfat bazlı şap tecrübesiyle oluşturulan Tribon® yer şapı kullanıcılarına yüksek mukavemet gücü sağlarken, yüksek yangın dayanımı sunan yapısıyla A1 yangın tepki sınıfında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.