DOLAR 32,6018
EURO 34,7637
ALTIN 2521,556
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude’un cam tasarımları, özel Star Wars serisinde babalarla buluşuyor

    Nude’un cam tasarımları, özel Star Wars serisinde babalarla buluşuyor
    23.05.2017
    A+
    A-

    Nude, İkon Koleksiyon – Star Wars serisi ürünleri Star Wars hayranı babalara verilecek en özel hediye seçeneğini sunuyor. Babalar Günü’ne özel yeni seride Stormtrooper ve C-3PO büstleri yer alıyor.

    Camın en yalın halini temsil eden global tasarım markası Nude, İkon Koleksiyon – Star Wars serisini Babalar Günü’nde Star Wars hayranı babalar ile buluşturacak. 4 Mayıs Star Wars Günü’nde Darth Vader büstünü hayranlarıyla buluşturan Nude, serinin tamamlayıcısı olan Stormtrooper ve C-3PO’nun büstlerini ise Babalar Günü’ne özel bir hediye seçeneği olarak sunuyor.

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude, Türk ve yabancı tasarımcıların yarattığı cam objelerden oluşan koleksiyonlar sunuyor. Geleneksel sınırların ötesine geçen cam eşyalar tasarlayan Nude, 4 Mayıs Star Wars Günü’nde hayranlarıyla buluşturduğu İkon Koleksiyon – Star Wars serisinin devamı olan Stormtrooper ve C-3PO’nun büstlerini Babalar Günü’nde Star Wars hayranı babalar ile buluşturuyor.

    Stormtrooper ve C-3PO büstleri ile Star Wars hayranı babaların koleksiyonu tamamlanıyor!
    İkon Koleksiyon – Star Wars serisinde filmin fenomen karakterleri arasında yer alan alan Darth Vader, Stormtrooper ve C-3PO’nun büstleri bulunuyor. Bu büstlerden Darth Vader, 4 Mayıs Star Wars Günü’nde beğeniye sunulmuş ve filmin hayranlarında heyecan uyandırmıştı. Nude, koleksiyonun devamı olan Stromtrooper ve C-3P0 büstlerini, Babalar Günü’nde Star Wars serisinin hayranı olan babaları mutlu edecek bir hediye seçeneği olarak sunacak.
    Seride, her bir büstün bir büyük ve bir küçük olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor.
    İkon Koleksiyon-Star Wars serisine, Paşabahçe Mağazaları ve nudeglass.com’dan ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.