DOLAR 32,3798
EURO 35,0431
ALTIN 2326,576
BIST 9137,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nurol Life’ta teslimler başladı

    Nurol Life’ta teslimler başladı
    06.11.2017
    A+
    A-

    Kalite ve güven esaslarını üstün mühendislik tecrübesiyle birleştiren, tüm projelerinde odağına insanı alan Nurol GYO’nun, İstanbul’un kalbinde hayata geçirdiği projesi Nurol Life yaşama kapılarını açıyor. İnsan ve yaşam odaklı, “iyi olma hali’’ var eden proje Nurol Life’ta teslimler yıl sonuna kadar tamamlanacak.

    İnsan ve yaşam odaklı yaklaşımı ile gayrimenkul geliştirme sektörünün lider firmalarından Nurol GYO, İstanbul’un yeni ve en merkezi yaşam alanı olarak dizayn edilen Seyrantepe’deki projesi Nurol Life’ta teslimlere başladı. Klasik rezidans projelerinden farklı olarak “iyi olma hali’”yaklaşımıyla hayata geçirilen Nurol Life, ev sahiplerine sunduğu iyi yaşam avantajları ile de dikkat çekiyor. Ayrıcalıklı bir lokasyona sahip proje, ev sahiplerine; Levent ve Maslak hatlarının yoğun trafiğine girmeden yeni yapılan bağlantı yolları sayesinde sahil şeridine, 1, 2 ve 3. köprüye ve yapımı devam eden Türkiye’nin en büyük havalimanına kolay erişim imkanı sunuyor.

    İstanbul’un nefes alan bölgelerinden Belgrad Ormanlarının hemen yanı başında konumlanan, yaklaşık 500 dairenin bulunduğu Nurol Life, ev sahiplerinin bedensel ve ruhsal olarak kendilerini iyi hissetmeleri için tüm donanımlara sahip. Metrekare yaklaşımının reddedildiği ve bir Nurol GYO çözümü olan N-Space ile metreküp yaklaşımının benimsendiği Nurol Life’ta daire içi tavan yükseklikleri 4 metre olarak tasarlandı. Bu sayede Nurol Life’ın yeni sakinleri evlerinde ferah, kendilerini daha iyi hissettikleri ve daha geniş özel alana sahip oldukları sağlıklı bir hayat yaşayabilecek.

    Yine ev sahiplerinin gün ışığından maksimum derecede faydalanmaları amacıyla proje sürecinde bir diğer Nurol çözümü olan N-Light ile Avrupa’da yapılan ışık testleri uygulandı. 2,5 metre yüksekliğindeki geniş ve açılabilir pencereler ile ev sahiplerinin bedensel ve ruhsal sağlığının bütünlüğünü koruyabilmeleri ve sürdürebilmeleri için evlerinde gün ışığından maksimum derecede faydalanmaları sağlanıyor.

    İstanbul’un yatırım ve oturum amaçlı gözde projelerinden Nurol Life’ta tüm bunlara ek olarak; sinema odasından misafir odasına, fitness salonundan spa ve buhar odalarına, ev sahiplerinin dostlarıyla keyifli vakit geçirebileceği lounge alanlarından çalışma alanlarına kadar iyi hissettirecek tüm alanlar en ince ayrıntısına kadar tasarlandı. Tüm sosyal tesislerin yer üstünde bulunduğu, 9 metre yüksekliğe sahip karşılama resepsiyonuna sahip, 1 saniyede 4 metre hızında 23 adet asansörün inşa edildiği, permakültür alanı ve eğitimleri ile nefes alan ve aldıran rezidanslarda ayrıca sunulan concierge ve pet care (evcil hayvan) bakım hizmeti ile hayata kolaylık ve konfor katılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.