DOLAR 32,3421
EURO 35,1215
ALTIN 2240,017
BIST 8904,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nuvo Dragos 100 ay 0 faiz desteği ve yüksek kira getirisi ile Anadolu Yakası’nın en karlı projesi…

    Nuvo Dragos 100 ay 0 faiz desteği ve yüksek kira getirisi ile Anadolu Yakası’nın en karlı projesi…
    09.02.2018
    A+
    A-

    Yaşam kalitesi, lokasyon avantajı, konforlu daireleri ve hakim olduğu Adalar manzarası ile Anadolu

    Yakası’nın marka projelerinden Nuvo Dragos, tüm inşası tamamlanan 2. etabında, yeni yılın ilk aylarına ev sahibi olarak girme fırsatı veriyor. Bitmiş projeden ev almanın avantajlarını sunan Nuvo Dragos’u tercih edenler, evlerinde hemen yaşamaya başlayabilecekleri gibi, yeni ofis yatırımları ile beyaz yakalı popülasyonun arttığı bölgede daireleri kiraya vererek yatırımlarını anında kazanca dönüştürebiliyorlar.

    2017 fiyatlarının geçerliliğini koruduğu ve 398 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı veren Nuvo Dragos’ta 100 ay 0 faiz kampanyası başladı.  Yüzde 1’lik KDV avantajı sunulan projede,  yüzde 25 peşinatla geri kalan yüzde 75’lik bölüm  100 Ay 0 faiz üzerinden taksitlendiriliyor. Üstelik yatırım için tercih edilen daireler oturuma hazır olduğu için anında kiraya verilebiliyor. Metrekare büyüklüğüne göre 2+1 daireler 2.000 – 3.500 TL arasında, 3+1 daireler ise 2.750 – 4.500 TL arasında kira getirisi ile ödeme planında büyük bir bölümü kendi kendilerine süspanse edebiliyor.

     Kat yükseklikleri standardın üstünde planlanan ferah daireler…

    Nuvo Dragos’un 2017 yılı sonunda tamamlanan ikinci etabında yer alan 3 blokta, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olmak üzere 515 daire yer alıyor. Klasik konut ve rezidans alternatifleri ile farklı yaşam stillerine uygun konforlu ve şık daire seçenekleri sunulan projede, fonksiyonel kullanım alanları ve ince detaylar dikkat çekiyor. Projede 1+1’lerin büyüklüğü 66- 89 metrekare, 2+1’lerin büyüklüğü 101 – 154 metrekare, 3+1’lerin büyüklüğü ise 156 – 219 metrekare arasında değişiyor. Geniş ve kullanışlı dairelerin en önemli özelliği kat yüksekliklerinin ortalama 3.15 ile 3.50 arasında değişen metrelerde standardın üstünde planlanmış olması. Geniş balkonlu ve Adalar manzaralı daireler Nuvo Dragos’ta yaşamanın en önemli avantajlarından. Klasik konut ve residence alternatifleri ile farklı yaşam stillerine uygun konforlu ve şık daire seçenekleri sunulan projenin B,C ve D bloklarında 6 adet seyir terası ile de keyifli yaşama yer açıldı.

     Birbirine entegre ulaşım hatlarının tam ortasında bulunan Nuvo Dragos özellikle öğrenciler ve çalışanlar için ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor. E-5 Karayolu’nun Maltepe sahili tarafında, Marmaray ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.