DOLAR 32,5993
EURO 34,8274
ALTIN 2495,983
BIST 9467,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NUXE’ün bal rüyası peeling’i ile tanışın

    05.10.2017
    A+
    A-

    NUXE Laboratuvarında özel olarak geliştirilen yeni ikisi bir arada Rêve de Miel® duş peeling’i, cildiniz için bal, şeker kristalleri ve değerli yağlar ile benzersiz bir bakım deneyimi vadediyor.

    1. Cildi nazikçe ölü deriden arındırır ve cilt dokusunu yeniler.

    2. Cildi besler be hafif bir koruyucu tabaka ile kaplar.

    Kullanım zevki vadeden, özel formül:

    PEELING ETKİSİ: Nazikçe öğütülmüş pirinç taneleri ve eriyen beyaz şeker kristalleri ile cildinizi arındırın.

    BESLEYİCİ ETKİ:

    – Arılar aleminin mucizesi bal, onarıcı ve yatıştırıcı etkisini içeriğindeki zengin anti-oksidan maddelere, C, B2 ve B6 vitaminlerine, aminoasitlere ve mineral tuzlara borçlu. Tüm bunların bileşimiyle bal, cilt bariyerini güçlendirmede önemli bir görev üstleniyor.

    – 3 botanik yağ: Ayçiçeği, argan ve hodan yağı, Shea yağı ile birleşerek temel yağ asitleri açısından zengin, besleyici bir formül sunuyor.

    BALSAMDAN YAĞA DÖNÜŞEN BENZERSİZ DOKUYA ERİŞMEK İÇİN 80’DEN FAZLA DENEME

    NUXE, dokuların birbirine dönüşme özelliğini keşfederek bir kez daha kozmetik dünyasında öncü olmayı başardı. Tüm zenginliğiyle balı temel alan formül, ıslak tene masaj yaparak uygulandığında kremsi bir balsam dokusuna dönüşerek epidermis tabakasını adeta besleyici bir örtü ile kaplıyor.
    DİKKAT DİKKAT! KOKUSUYLA BAĞIMLILIK YARATABİLİR!

    NUXE, yine bağımlılık yaratan büyüleyici kokular konusundaki uzmanlığını konuşturdu ve ortaya mimoza ve vanilya notalarının karşı konulmaz cazibesi çıktı. Tüm duyulara hitap eden bir zevk anına hazır olun!

    Kadınların %100’ünde arınmış ve yumuşacık bir cilt.

    Kadınların %95’inde ciltte koruyucu bir bariyer hissi, %90’ında derinlemesine beslenmiş bir cilt.

    175 ml kavanoz – 90 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.