DOLAR 32,6056
EURO 34,7037
ALTIN 2522,951
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ODE teknik seminerleriyle 1 yılda 400 uygulamayıcıya ulaştı

    ODE teknik seminerleriyle 1 yılda 400 uygulamayıcıya ulaştı

    Yalıtımda dünya markası olma hedefine eğitim odaklı ilerleyen ODE, sektöründe öncüsü olduğu eğitimlerle bir yılda 400 uygulamacıya ulaştı. Eskişehir’deki üretim tesisinin kapılarını, düzenlediği Uygulamalı ve Teknik Su Yalıtımı seminerleriyle uygulamacılara açan ODE, bu seminerlerle su yalıtımında yapılan temel hataları önlemeyi, doğru uygulamaları göstermeyi ve deprem konusundaki farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

    Yalıtım sektöründe faaliyetlerini, Türkiye’den çıkan global bir marka olma vizyonuyla sürdüren ODE Yalıtım, paydaşlarıyla birlikte büyüme hedefi doğrultusunda kurduğu ‘Paydaş Paylaşım Platformu’ çatısı altında verdiği uygulamacı seminerlerine aralıksız devam ediyor. Sektöründe öncüsü olduğu ve su yalıtımı uygulamacılarına yönelik düzenlediği “Uygulamalı ve Teknik Su Yalıtımı” seminerleriyle bir yılda 400 uygulamacıya ulaşan ODE bu seminerlerle, binalarda doğru su yalıtımı yapılarak korozyonun önlenmesi konusundaki bilinci artırmayı hedefliyor.

    1 yılda 400 uygulamacıyı ağırladı

    ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, proje kapsamında Eskişehir üretim tesisinde bir yılda 17 ayrı ilden 400 ustayı ağırladıklarını söyledi. Seminerlere, İstanbul’dan Ankara’ya, Bartın’dan Şanlıurfa’ya kadar yurdun 4 bir yanından büyük bir ilgi ve katılım olduğunu aktaran Akdemir, şöyle konuştu: “İkişer gün olarak düzenlediğimiz seminer programımız kapsamında ustalarımız ilk gün üretim tesisimizi yerinde görerek faaliyetlerimiz ve ürünlerimiz hakkında teorik ve uygulamalı bilgi alıyorlar. İkinci gün ise Eskişehir’in tarihi ve turistik yerlerini geziyorlar. Seminer sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verdiğimiz programımızı 2017 Mayıs ayında başlatmıştık. Gerçekleştirdiğimiz bu seminerlerle toplam 400 uygulamacıya ulaşmış olduk.”

    “Doğru su yalıtımı, binalardaki korozyonu önler ve depremde hayat kurtarır”

    ODE’nin geçmişten bugüne tüm değerlerini kurumsal kültür ve sosyal sorumluluk odağıyla oluşturduğunun altını çizen Akdemir, şunları söyledi: “Bu yılın başında, paydaşlarımızla birlikte büyüme hedefimiz doğrultusunda ‘Paydaş Paylaşım Platformu’ adıyla yeni bir oluşuma imza attık ve düzenlediğimiz tüm eğitim ve seminerlerimizi de bu platform çatısı altında topladık. Su yalıtımı uygulamacılarına yönelik verdiğimiz seminerlerimizi de bu kapsamda gerçekleştiriyoruz.”

    1 Haziran 2018 tarihinde yürürlüğe giren “Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği” ile Türkiye için, su yalıtımının artık bir standarda oturtulmuş durumda olduğunu da kaydeden Akdemir şunları söyledi: “Bu, hem ülkemiz hem de deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız açısından çok önemli bir adım. Yönetmelik sayesinde artık şartlara uymayan hiçbir binaya yapı ruhsatı verilmeyecek, böylece ülkemizde çok daha uzun ömürlü, hayat kurtaran, ideal binaların sayısı hızla çoğalacak. Biz de verdiğimiz bu eğitimlerle hem su yalıtımının doğru uygulamaları konusunda bilgi aktarmak hem de su yalıtımının depremde hayat kurtaran etkisine dikkat çekmek istiyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.