DOLAR 32,4902
EURO 34,8543
ALTIN 2482,38
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ODE Yalıtım Eskişehir’i çekim merkezi haline getirdi

    ODE Yalıtım Eskişehir’i çekim merkezi haline getirdi

    ODE, üretim tesisinin bulunduğu Eskişehir’i yalıtım dünyasından çok sayıda kişiyi ağırladığı eğitim ve organizasyonlarla bir çekim merkezi haline getirdi. ODE’nin Eskişehir üretim tesisini 2019 yılında usta eğitimleri, bayi organizasyonları ve pazarlama toplantıları nedeniyle 1000’i aşkın kişi ziyaret etti. ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ODE üretim tesisinin bölgeyi yalıtım sektörünün merkezlerinden biri haline getirdiğini vurgulayarak, “Bir inovasyon ve eğitim merkezi haline gelen ODE’nin Eskişehir üretim tesisinin sürdürülebilirlik yaklaşımı açısından da sektörde örnek teşkil etmesi bize memnuniyet veriyor” dedi.

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi olan ODE Yalıtım, üretim tesisinin bulunduğu Eskişehir’i çekim merkezi haline getirdi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ODE Yalıtım üretim tesisi toplam 75 bin metrekare alana sahip. Gelecek dönem ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve ODE’yi global marka olma hedefine taşıyacak olan üretim tesisi, çok sayıda uygulamacı semineri ve bayi gezisine ev sahipliği yapıyor. 2019 yılında sektörden 1000’i aşkın kişinin ziyaret ettiği ODE Yalıtım tesisleri, açıldığı günden bu yana Eskişehir’i yalıtım sektörünün merkezlerinden biri haline getirdi. ODE’nin Eskişehir üretim tesislerinde ustalara yönelik olarak hemen hemen her ay bir uygulama semineri düzenlenirken, satış ve pazarlama ekipleri için özel toplantıların yanı sıra yurt içi ve yurt dışı ODE bayileri ve diğer sektör paydaşları için de tesisin gezildiği organizasyonlara imza atılıyor.

    Ceylin Akdemir: “Eskişehir üretim tesisimiz sürdürülebilirlik yaklaşımı ile de örnek oluyor.”

    Yalıtım sektörü açısından ODE Eskişehir üretim tesisinin önemli bir merkez haline gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir şöyle konuştu: “Eskişehir’deki üretim tesisimiz, bünyesinde bulunan Ar-Ge birimi ile bir inovasyon merkezi olma yolunda. Tesisimizi sürdürülebilirlik yaklaşımı ile tasarladık ve bu özelliklerinin sektöre örnek olduğunu görmek bizi memnun ediyor. Tesisimizin gündüz aydınlatması, doğal aydınlatma malzemesi polikarbon ışıklıklarla sağlanıyor, otomatik duman damperleri doğal havalandırma sağlıyor, fotovoltaik enerji üretimi, sifonik sistem yağmur suyu deşarjı ve gri su tesisatları gibi çevre dostu uygulamalara da yer veriliyor. Tüm bu özellikleriyle tam donanımlı bir inovasyon merkezi haline gelen ODE Eskişehir üretim tesisinin sektörde örnek teşkil etmesi bizleri memnun ediyor. Yeni yatırımlarımızı da Eskişehir’de gerçekleştirerek bu tesisi global çapta bir model haline getirmeyi planlıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.