DOLAR 32,6004
EURO 34,8029
ALTIN 2496,905
BIST 9470,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ODE Yalıtım’ın Milano MCE Fuarındaki standına büyük ilgi

    ODE Yalıtım’ın Milano MCE Fuarındaki standına büyük ilgi

    Yalıtım sektöründe faaliyetlerini Türkiye’den çıkan global bir marka olma vizyonuyla sürdüren ODE’nin Milano MCE 2018’de açtığı stant büyük ilgi topladı. ODE Yalıtım Uluslararası İş Geliştirme Yöneticisi Ozan Turan, “Fuarda ağırlıklı Avrupa ülkelerinden olmak üzere pek çok ülkeden potansiyel alıcıyla buluşma fırsatı yakaladık. İhracatta atılım yılı ilan ettiğimiz 2018’de iddiamız büyük. İhracatta atağa kalkacağımız bu yıl, yurtdışı fuar organizasyonlarına katılmaya büyük önem gösteriyoruz” dedi.

    Türkiye’nin yalıtımda %100 yerli en büyük kuruluşu olan ODE, sektörün dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri olan Mostra Convegno Expocomfort Fuarı’na (MCE 2018) katıldı. 13-16 Mart tarihleri arasında Milano’da düzenlenen MCE 2018’de ODE, yurtdışından alıcılarla buluştu.

    Daha konforlu bir yaşam için verimli, entegre ve çevre dostu ürün ve tasarımları buluşturan Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım ve Su Arıtma Fuarı MCE bu yıl, 54 ülkeden sektör uzmanı ve firmayı bir araya getirdi. Bu yıl 2.300’ün üzerinde katılımcı firmanın yer aldığı MCE fuarında olmaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen ODE Yalıtım Uluslararası İş Geliştirme Yöneticisi Ozan Turan“Büyük ilgi gören standımızda yerli ve yabancı firmaları ağırladık. Starflex ve R-Flex ürünlerimizi sergilediğimiz fuarda, ağırlıklı Avrupa ülkelerinden olmak üzere farklı ülkelerden potansiyel alıcılarla buluşma fırsatı yakaladık. Ürünlerimizle ihracatta atılım yılı ilan ettiğimiz 2018’de iddiamız büyük” dedi.

    ODE’den İhracat Atağı

    Turan, ihracat hedeflerine paralel olarak 2017 ve 2018’de yurtdışı fuarlara odaklandıklarını belirterek şöyle konuştu: “Geçen yıl devreye aldığımız Eskişehir üretim üssümüzle, teknik yalıtım sektöründe Çin ve Almanya arasındaki coğrafyada en büyük üretici olduk. Ayrıca Çorlu cam yünü tesisimizdeki fırınımızı yeniledik ve cam yünü üretim kapasitemizde büyük bir artış yakaladık. Yaptığımız bu yatırımlar ile arttırdığımız bu kapasitemizi ihracatta değerlendirip, 1 milyon doların üzerinde ihracat yaptığımız ülke sayısını da hızla artıracağız. Özellikle Turquality kapsamında belirlediğimiz 11 hedef ülkede pazar payımızı arttırarak toplamda ihracatta %30’luk büyüme elde edeceğiz.”

    dav

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.