DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ödüllü Burgu & Tango Arjaan by Rotana’da yeni yıla heyecanla başlayın

    Ödüllü Burgu & Tango Arjaan by Rotana’da yeni yıla heyecanla başlayın

    Anadolu Yakası’nın en prestijli otelleri arasında yer alan, uluslararası Rotana Grubu’nun Türkiye’deki ödüllü otelleri Burgu & Tango Arjaan by Rotana, 2018’e müthiş bir başlangıç yapmanız için keyifli bir yılbaşı programı hazırladı. İstanbul gece hayatının en popüler orkestralarından Fonza Müzik’in altı kişilik dinamik ekibiyle sahne alacağı geceye DJ Tolga Kasapoğlu enerjisi yüksek performansı  ve Anadolu Ateşi dansçısı oryantal Ece müthiş dans şovlarıyla renk katacak. Ayrıca tadı damağınızdan çıkmayacak özel lezzetler ve heyecan dolu hediye çekilişleriyle bu sene yılbaşı Burgu & Tango Arjaan by Rotana’da şölene dönüşecek.

    Ödüllü Otelden Keyifli Yılbaşı Kutlaması

    İki burgu kule ve tango figüründen ilham alınarak tasarlanan, etkileyici mimarisi ve ayrıcalıklı servisiyle Dünya Seyahat Oskarları olarak anılan World Travel Awards’ta iki sene üst üste ödüle layık görülen Burgu & Tango Arjaan by Rotana, 31 Aralık akşamı Balo Salonu’nda muhteşem bir yılbaşı galasıyla senenin son gününü efsaneye dönüştürüyor.

     

    Yetenekli Şeflerden Enfes Yılbaşı Menüsü

    Otelin ödüllü ve yetenekli şefleri tarafından hazırlanan beş aşamalı kutlama menüsü şefin özenle seçtiği on iki leziz başlangıç, közlenmiş biber ve Ege otları eşliğinde nefis mantarlı, ıspanaklı kiş; vega sebze püresi ve pancar talaslı gravy sos eşliğinde dana konfit ve tatlı olarak da kadife kek ve çarkıfelek meyvesi sosu ile kestaneli beyaz çikolatalı mousse’dan oluşacak. Ayrıca yeni yıla girdikten sonra sıcacık bir çorba 2018’e sıcak bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor olacak. Bu enfes menüye gece boyu limitsiz yerli alkollü içecek ve sınırsız alkolsüz meşrubat eşlik edecek.

     

    Eğlence Dolu Anlar

    2018’in ilk saatlerine kadar İstanbul gece hayatının popüler orkestralarından Fonza Müzik sevilen dünya müzikleri, unutulmaz klasikler, Türkçe Pop ve alaturka şarkılardan oluşan geniş repertuarı ve eğlenceli programı ile konuklara keyifli anlar yaşatırken, DJ Tolga Kasapoğlu da enerjik performansı ile tempoyu yükseltecek. Geceyarısından sonra Anadolu Ateşi dansçılarından Ece’nin oryantal şovu da misafirlerin yeni yıla hareketli ve neşeli bir başlangıç yapmalarını sağlayacak.

     

    Gecede ayrıca yapılacak ödüllü çekilişlerle misafirler Burgu & Tango Arjaan by Rotana’dan hafta sonu konaklaması ve ücretsiz Bodylines fitness üyeliği gibi çeşitli keyifli hediyeler de kazanabilecekler.

    Saat 02:00 sularında sonlanacak galanın ardından dileyen misafirler Burgu & Tango Arjaan by Rotana’nın modern ve konforlu odalarında konaklayıp, 1 Ocak günü zengin bir kahvaltıyla yeni yılın ilk gününü otelde keyifle karşılayabilecekler.

     

    Erken Rezervasyon İndirimi

    Burgu & Tango Arjaan by Rotana’da Yılbaşı Gala Yemeği ve Kutlama Partisi ön saflarda kişi başı 329 TL, orta saflarda ise 299 TL’den satışa sunuluyor. 20 Aralık tarihine kadar rezervasyonunu yaptıranlar ise  erken rezervasyon indiriminden faydalanabilir ve 269 TL’den başlayan fiyatlarla bu müthiş gecede yerlerini alabilirler.

     

    Yılbaşı Gecesi Konaklama

    Yılbaşı gecesi otelde konaklama ise çift kişi süit odada, yılbaşı eğlencesi ve 1 Ocak günü kahvaltı dahil KDV dahil 799 TL’den başlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.