DOLAR 32,5193
EURO 34,6124
ALTIN 2489,334
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Öğrenci velileri daha iyi bir eğitim ve yaşam için Mars 19’a taşınıyor

    Öğrenci velileri daha iyi bir eğitim ve yaşam için Mars 19’a taşınıyor
    21.06.2018
    A+
    A-

    İstanbul Avcılar’da 3 üniversite ve 3 büyük koleje komşu lokasyonda yükselen Mars 19 projesi çocuklarının eğitimlerinden dolayı yaşamını yeniden planlayan ailelerin ilgi odağı oldu. Eğitim kurumlarının tatil olmasının hemen ardından Mars 19 satış ofisleri hareketlendi. Kolej ve üniversite seçimi öncesinde aileler, hem modern hem de aile konseptli bir yaşam alanı sunan ve yılın son çeyreğinde teslim edilecek olan Mars 19 ile ilgili bilgi almak için aileler birkaç haftadır yoğun talep gösterdi.

    Konuyla ilgili bilgi veren Metraco AŞ Genel Koordinatörü Levent Deveci,  Mars 19 projesinin pek çok projede bulunmayan yaşam avantajlarına sahip olduğuna dikkat çekti. Levent Deveci, “Biz Mars19’un özel lokasyona sahip olduğunu ifade ederken sadece Kanal İstanbul’un yanında olması, Metrobüs ve metro gibi ulaşım yatırımlarına yakınlığını anlatmıyoruz, aynı zamanda yaşamın tam içinde, kentten kopmayan bir mahallede bulunmasını da ifade ediyoruz” diye konuştu.

    Levent Deveci sözlerini şöyle sürdürdü:

    5 Müşteriden 3’ü Çocuğunun Eğitimi İçin Evini Değiştirecek

    “Birkaç kilometre çapındaki alan üzerinde 6 eğitim kurumu,  5 hastane, 6 alışveriş merkezi ve 6 sanayi bölgesine yakın olan Mars 19, yaşayan ve eski bir ilçede, ama modern mimarisi, güvenliği, rekreasyon alanları, spor sahaları, havuzu ile yeni bir yaşam alanında bulunmak isteyenler için ideal. Özellikle de şu ana kadar ki müşteri kitlemize bakıldığında, alıcıların yüzde 35’inin çevredeki sanayi alanlarında çalışan yöneticiler olduğunu görüyoruz. İşyerine yakın, ailesiyle yaşayabileceği yer arayanlar bizi buldular. Şimdi de yeni eğitim sezonu başlamadan önce aileler çocuklarının kolej ve üniversite tercihlerine bağlı olarak ev arayışına çıkmış durumdalar. Özellikle haftasonları satış ofisimize gelen her 5 müşteri adayından 3’nün  öğrenci velisi olarak ev arayışında olduğunu gözlemliyoruz.  Aileler bilgi alıyor, kararlarını birkaç ay içinde verecekler. Önemli bir bölümü üniversite sınav sonuçları açıklandıktan sonra kesin satışa dönecek gibi görünüyor”

    Fiziki Tamamlanma Oranı Yüzde 75

    Metraco AŞ tarafından inşaatı hızlı bir şekilde sürdürülen Mars 19  projesinde haziran itibariyle yüzde 75 fiziki tamamlanma oranına ulaşıldı. Genel Koordinatör Levent Deveci, tüm inşaat malzemesi tedariğinin daha işin başında gerçekleştirilmiş olması nedeniyle, piyasadaki olumsuz şartlara rağmen inşaatın sorunsuz ilerlediğini ifade etti. Levent Deveci “Mart ayında lansmanını yaptığımız projede konutları erken teslim etmeyi planlıyoruz. Yılın son çeyreğinde teslimler başlayacak. Bu durum da alıcılar da güven uyanıdırıyor. Maketten alım riskinden kaçınan aileler, birkaç sonra tamamlanacak olan Mars 19’dan güvenle alım yapıyor” dedi.

    KDV Oranı Yüzde 1

    Metraco İth. İhr. AŞ’nin Mars 19’da aynı zamanda arsa sahibi olmasının fiyatlar düzeyinde müşteriye gerekli esnekliği verdiğini de ifade eden Levent Deveci, müşterilerin kendi ödeme planlarını kendilerinin belirleyebildiğini açıkladı. Şirket 149 konutluk projesinde sunduğu yüzde 1 KDV oranıyla alıcıyı düşük KDV fırsatıyla buluşturuyor. Konut büyüklükleri 85 ile 229 metrekare arasında değişen projede bu yanıyla alıcılara birçok konut projesine göre yüzde 7 ile yüzde 17 arasında maliyet avantajı sağlıyor.

    Avcılar Firuzköy Bulvarı’nda hızla yükselmekte olan Mars 19 projesinde ortalama metrekare fiyatları 5500 TL seviyesinde belirlendi.

    PROJE KÜNYESİ

    PROJE ADI: Mars19 Apartments

    KONUMU: Avcılar- İstanbul

    YATIRIMCI FİRMA: Metraco İthalat İhracat A.Ş.

    TOPLAM ARSA ALANI:  11.000 m2

    TOPLAM İNŞAAT ALANI:  30.500 m2

    TOPLAM KONUT ADEDİ:  148 konut

    TOPLAM TİCARİ BİRİM: 8 dükkan

    TOPLAM YEŞİL ALAN: 3.500 m2

    DONATILAR:  Kapalı havuz, Kapalı otopark, fitness, sauna, çocuk parkı, hobi odaları, akıllı ev sistemi, gölet, 7/24 güvenlik, kafe ve sosyal alanlar, akıllı ev sistemi, yürüyüş parkuru

    MİMARİ PROJE: İmza Mühendislik ve Mimarlık

    PROJE BÜYÜKLÜĞÜ: 130 Milyon TL

    TESLİM TARİHİ: Aralık 2018

    LANSMAN METREKARE SATIŞ FİYATI: 5 bin 500 TL (Ortalama)

    KONUT TİPLERİ: 1+1, 2+1, 2+1 Amerikan Tipi, 2+1 Dubleks, 3+1, 3,5+1, 4+1

    KONUT BÜYÜKLÜKLERİ: 85 m2 -224 m2

     SATIŞ OFİSİ ADRES:Üniversite Mah. Firuzköy Cad. Cemil Meriç Sok. No:19 34320 Avcılar, İstanbul

    SATIŞ OFİSİ TEL: 444 62 70

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.