DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Öğretmenin Meyve Sepeti 51 kişiye iş kapısı oldu

    Öğretmenin Meyve Sepeti 51 kişiye iş kapısı oldu
    04.12.2017
    A+
    A-

    15 yıllık İngilizce öğretmenliğinin ardından ticarete atılan girişimci kadın Devrim Aydın, “Nefis Demet” ile kendi markasını kurmayı başardı. Kadın girişimci Devrim Aydın, 15 yıllık İngilizce öğretmenliğinin ardından hediye konseptinin yeni trendi ‘meyve sepeti’yle ticarete atılarak hem kendi markasını kurdu hem de sektörünün birincisi olmayı başardı.

    Birbirinden ilginç tasarımlı meyve demetleriyle özel günlerin en farklı hediyelerini oluşturan Aydın’ın Levent, Tuzla, Avcılar, Ümraniye olmak üzere İstanbul’da dört, Ankara’da bir şubesi bulunuyor. Devrim Aydın, 51 kişiye istihdam sağladığını, çalışanlarının büyük bir bölümünü kadınların oluşturduğunu söyledi. Aydın, meyvelerin günlük olarak ayıklanıp işleme sokulduğunu aktardı. Devrim Aydın, tasarımlı meyve sepetleri en çok Anneler Günü, yılbaşı, Sevgililer Günü, Kadınlar Günü, Öğretmenler Günü ve doğum günlerinde talep görüyor, en çok tercih edilen meyve ise çilek olduğunu ifade etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.