DOLAR 32,5274
EURO 34,8126
ALTIN 2431,934
BIST 9733,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Öğretmenlere kaçırılmayacak yaz indirimi

    Öğretmenlere kaçırılmayacak yaz indirimi
    02.07.2019
    A+
    A-

    Merlin Entertainments, başımızın tacı tüm öğretmenlere İstanbul’daki gözde eğlence merkezleri Madame Tussauds, LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE İstanbul’a giriş biletlerinde kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sunuyor. Merlin Entertainments’ın Temmuz ayına özel olarak gerçekleştireceği kampanyada, öğretmenlerin gişede kimliklerini ibraz ederek alacakları biletler yüzde 50 indirimli olacak. Üstelik öğretmenlere özel bu indirimden yanında getireceği üç ziyaretçi de faydalanabilecek.

    İstanbul’da ailece ya da arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin gözdesi Merlin Entertainments, temmuz ayında tüm öğretmenlere harika bir indirim fırsatı sunuyor. Öğretmen kartlarını göstererek Madame Tussauds, LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE İstanbul gişelerinde yüzde 50 giriş indirimine sahip olan tüm öğretmenler, üstelik bu fırsattan yanında gelen üç ziyaretçinin de faydalanmasını sağlayacak.

    Bünyesinde SEA LIFE, Madame Tussauds ve LEGOLAND® Discovery Centre olmak üzere üç merkez bulunduran Merlin Entertainments, eğlendirirken öğreten anlayışı ile hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli anlar vadediyor. Yılın her anında olduğu gibi yaz aylarında da SEA LIFE’ın okyanus tünelinde binlerce deniz canlısının gizemli dünyasına yakından tanık olabilir; LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilir; Madame Tussauds İstanbul’da hayranı olduğunuz ünlülerle yan yana gelip eğlence dolu anlarınızı fotoğraflarla ölümsüzleştirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.