DOLAR 32,5015
EURO 34,9607
ALTIN 2429,296
BIST 9809,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Oğuzhan Koç’tan bayram konseri

    Oğuzhan Koç’tan bayram konseri
    28.06.2017
    A+
    A-

    Pop müziğin sevilen isimlerinden Oğuzhan Koç İzmir Optimum’da verdiği muhteşem konser ile tam anlamıyla bayram coşkusu yaşattı. Oğuzhan Koç hayranları Optimum’a akın ederken özellikle genç kızlar hayranı oldukları genç şarkıcıyı karşılarında görünce mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.

    Ziyaretçilerine şeker tadında bir bayram hediye eden Optimum AVM, ünlü popçu ve oyuncu Oğuzhan Koç’u sevenleriyle buluşturdu.

    Pop müziğinin sevilen sesi Oğuzhan Koç’u hayranlarıyla buluşturan Optimum konser etkinliği ile bayram coşkusunu ikiye katladı. Muhteşem şovuyla sahneye çıkan başarılı şarkıcı son hit parçası Bulutlara Esir Olduk’u binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi. İki yıl aradan sonra İzmirli hayranları ile Optimum’da hasret gideren Oğuzhan Koç’u görebilmek için özellikle genç kızlar birbirleriyle yarıştı.

    Sevenleri için mini bir konser veren Oğuzhan Koç konser sonrası ise hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı. Hayranları Oğuzhan Koç’a konser sonrasında havalimanına kadar eşlik ederek İzmir’den uğurladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.