DOLAR 32,5128
EURO 34,9339
ALTIN 2435,81
BIST 9793,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Oğuzhan’ın mesajı Rabia’yı ağlattı

    Oğuzhan’ın mesajı Rabia’yı ağlattı
    25.12.2017
    A+
    A-
    Geçtiğimiz günlerde Ozan Çolakoğlu prodüktörlüğünde ilk single çalışması ‘Arama Arama’yı dinleyiciyle buluşturan Rabia Liya başarısıyla dikkat çekmeye devam ediyor.
    Piyasaya çıktığı gün itibariyle iyi bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran Rabia Liya, müzik yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Ozan Çolakoğlu gibi usta bir isimle müzik hayatına başlayan Liya’ya bir destek de popçunun yakın arkadaşı Oğuzhan Koç’tan geldi.
    Ünlü popçu Oğuzhan Koç’un film setinden Rabia Liya’ya yolladığı ‘Arama Arama’lı videoyu Rabia sosyal medya hesaplarında paylaştı.‘’Şarkın eğer tutarsa beni Arama Arama’ diye esprili bir yaklaşımda bulunan Oğuzhan Koç’un bu görüntülerini instagram da paylaşıp ilgi odağı olan genç popçu Rabia Liya “Oğuzhan’ın şarkımı beğenmesi çok hoşuma gitti. Videonun bu kadar ilgi görmesi, günlerdir paylaşılması da öyle. Oğuzhan gibi her ne olursa olsun objektif olabilen birinin evet bu olmuş demesi bile ne kadar doğru bir iş yaptığımı gösterdi bana. Bi ara mutluluktan ağladım bile.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.