DOLAR 32,3363
EURO 35,2038
ALTIN 2246,647
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okan rötar yaptı, Demet küplere bindi

    Okan rötar yaptı, Demet küplere bindi
    17.06.2018
    A+
    A-

    Bayramın ikinci günü Bodrum sezonunu Sahne İstanbul’da açan başarılı sanatçı Demet Akalın, hayranlarının hınca hınç doldurduğu mekanda muhteşem bir konsere imza attı.

    Konser öncesinde basın mensuplarını kulisinde ağırlayan Deme Akalın, muhabirlerin ”Bayramlarda küsler barışır sizde küs olduklarınızla barıştınız mı?” sorusuna, ”Ben kimseyle küs kalmam, hayatımda olmayan insanlara nasıl küsebilirim ki?” yanıtını verdi.
    Yoğun geçecek yaz sezonunun startını Sahne İstanbul Bodrum’da vereceklerinin altını çizen başarılı sanatçı, ”bugün itibariyle çok yoğun geçecek bir konser maratonumuz var. Yalnız çok ilginçtir. Okan’ın programı benden daha yoğun. Adam şaka ile karışık bizi solladı.” diyerek eşini işaret etti. Eşi Okan Kurt’un bayram programı dolayısıyla Bodrum’a gecikmeli geldiğini, bu yüzden kızları Hira ile birlikte bir süre Havalimanı’nda mahsur kaldıkları dile getiren Akalın, çok sinirlendiğini, hatta bir ara sinirden ağladığını ancak Okan Kurt’un daha sonra kendisini afettirdiğini söyledi.
    Son olarak muhabirlerin ”Son günlerin en önemli tartışma konusu olan”Talat Bulut olayı” ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, ”Vallahi ben o konuda biraz karamsar ve çekimserim. Kimse kusura bakmasın. Talat Bulut hiç konuşmuyor. Olay hep tek taraflı ilerliyor. Burada kafa karıştıran bir şeyler var. Olaya tek taraflı bakmamak gerekir diye düşünüyorum.” yanıtını veren Demet Akalın, röportaj tamamlayıp sahneye yöneldi.
    Erken saatlerden itibaren Sahne İstanbul Bodrum’u dolduran hayranlarının bayramını kutlayarak programına başlayan Demet Akalın, üç saatten uzun süren konser sırasında enerjisi ve performansı ile herkesten bir kez daha tam not almayı başardı. 
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.