DOLAR 32,5588
EURO 34,8927
ALTIN 2432,4
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okay Temiz’den Üsküdar’da muhteşem konser

    Okay Temiz’den Üsküdar’da muhteşem konser
    15.04.2019
    A+
    A-

    Birbirinden önemli kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Üsküdar Belediyesi, bu kez dünyaca ünlü perküsyon ustası Okay Temiz ve kurucusu olduğu Türk caz grubu Oriental Wind’ı ağırladı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Saygı Gecesi’ olarak düzenlenen konsere ilgi büyüktü. Gecede, cazın en üretken isimlerinden biri olarak gösterilen Okay Temiz ve Oriental Wind kendilerini dinlemeye gelen Üsküdarlılar’a muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.

    Perküsyonist ve ritm ustası Okay Temiz’e eşlik eden Oriental Wind, Temiz’in önderliğinde uzun zamandır varlığını sürdüren bir proje. Adını, 1977 yılında Stockholm’de kaydedilen eski Okay Temiz albümünden alan Oriental Wind müzik projesinde yıllardır pek çok farklı sanatçı beraber çalıştı. Bu konserde de ustaya; sanatçılar Çağdaş Oruç, Ahmet Özden, Aydın Borucu, İbrahim Şıra, Selçuk Kahraman, Taner Şahin eşlik etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.