DOLAR 32,5007
EURO 34,6336
ALTIN 2480,134
BIST 9628,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okul alışverişi Axis İstanbul’dan geçiyor

    12.09.2019
    A+
    A-

    Axis İstanbul AVM’de 28 Haziran’da başlayan kitap fuarı ziyaretçilerin yoğun ilgisi nedeniyle uzatıldı. İçeriği daha da geliştirilen fuarda okula hazırlık yapan çocuklar için özellikle uygun fiyatlarda ürün bulmak mümkün olacak. Çantadan boya kalemine, kitaptan suluğa çok çeşitli okul malzemeleri için de fırsatlar sunan Axis İstanbul AVM’de kırtasiye ve kitap fuarı 6 Ekim’e kadar açık olacak.

    Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM’de yaz boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarı, içeriği daha da geliştirilerek 6 Ekim’e kadar uzatıldı. Alışveriş merkezinin eksi birinci katında bulunan kitap fuarı, birinci kattaki kitap ve kırtasiye fuarıyla birlikte geniş bir yer kaplıyor.

    ImageZiyaretçilerini hem alışverişin hem de kitapların dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanan Axis İstanbul AVM, okul yolunda öğrenci ve aileler için uygun fiyatlar da sunuyor. Çocuk kitaplarından tarihi çalışmalara, dünya klasiklerinden felsefe dizileri ve kişisel gelişim kitaplarına dek birçok türde eser okurla buluşmaya devam ederken çantadan boya kalemine, kitaptan suluğa çok çeşitli okul malzemeleri ise kırtasiye pazarında öğrencilerle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.