DOLAR 32,3122
EURO 35,1427
ALTIN 2294,85
BIST 9068,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okul alışverişinde Koçtaş’a uğramak #güzelfikir

    Okul alışverişinde Koçtaş’a uğramak #güzelfikir
    19.09.2018
    A+
    A-

    OKUL ALIŞVERİŞİNDE KOÇTAŞ’A UĞRAMAK #GÜZELFİKİR!

    İlkokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilerin ihtiyaç duyacağı ürün ve çözüm önerilerini avantajlı fiyatlarla sunarak, okul alışverişinde tasarruf etmek isteyenlerin tercihi olan Koçtaş, bütçeleri oldukça rahatlatıyor. Genç odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa kadar birçok mobilya ve aksesuar ile öğrencilerin keyifle vakit geçirebilecekleri bir oda için gerekli tüm çözüm önerilerini uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, öğrencilerin eğitim hayatında başarılı olmalarına sağlayacak yaşam alanları kurulmasına yardımcı oluyor. Koçtaş’ın sunduğu ayrıcalıklı fiyatlardan faydalanmak için 3 Ekim’e kadar Koçtaş’a uğramak #güzelfikir!

    Koçtaş, okula dönüş hazırlıklarının başladığı bu dönemde sunduğu güzel fikirler ve öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak çözüm önerilerini her bütçeye uygun avantajlı fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Çocuklarının yaşam alanlarını güzelleştirirken bir yandan da tasarruf etmek isteyenlerin tercihi olan Koçtaş’ta, her yaş grubundan öğrencinin kullanabileceği ilham veren şık ve rahat tasarımlar ve fonksiyonel çözümlerle odaları baştan aşağı yenilemek mümkün.

    Öğrencilerin zamanın çoğunu geçirdikleri odalarını tek seferde kolayca yenilemek için, en uygun çözüm olan genç odaları ile alandan tasarruf edilebiliyor. 7 yıl garantili 3 kapılı 2 çekmeceli, 120 cm en 54 cm derinlikte aynalı gardırop 1.100 TL’lik, cazip fiyatıyla her bütçeye hitap ediyor.

    Koçtaş’ta satışa sunulan şık tasarımlı çalışma masaları ve ergonomik sandalyeler, uzun ders çalışma saatleri süresince öğrencilerin performanslarını artırarak, onlara verimli ve rahat bir çalışma ortamı oluşturulmasına yardımcı oluyor. Farklı renk seçenekleri ile çalışma masaları 109,90 TL’den başlayan, çalışma koltukları ise 159,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla öğrencilere konforlu bir çalışma ortamı sunuyor. Öğrencilerin ders çalışırken ya da gece kitap okurken ihtiyaç duyacağı masa lambaları ise 59,99 TL’den başlayan fiyatlarıyla uygun çalışma ortamlarının oluşturulmasına katkıda bulunuyor. Koçtaş’ta bulunan saklama kutularını dosya düzenleyici olarak kullanan öğrenciler hem ekstra raf masrafından kurtuluyor hem de alandan tasarruf ediyor. Koçtaş’ta kare, dikdörtgen ya da yuvarlak alternatifleriyle satışa sunulan saklama çözümleri 14,99 TL’den başlayan fiyatlarıyla evin her bölümünde estetik bir şekilde dağınıklığı topluyor.

    Her mekânın ihtiyaçlarına cevap verebilen depolama üniteleri, farklı formları ile her stile hitap ederken odanın düzenli kalmasına yardımcı oluyor. 5 bölmeli beyaz kitaplık 129,90’lik, beyaz veya safir meşe renk alternatifleriyle yatay ya da dikey olarak kullanılabilen Hyd kitaplık 139,90 TL’lik uygun fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor.

    Koçtaş’ın, yaşam alanlarının her köşesi için farklı çözüm önerileri ve güzel fikirlerine güzel fiyatlarla Koçtaş mağazaları ve koctas.com.tr’den ulaşmak mümkün. Koçtaş’ın sunduğu bu çok özel indirimlerden yararlanmak için gereken tek şey ise Koçtaş Kartlı olmak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.