DOLAR 32,5266
EURO 34,9804
ALTIN 2435,15
BIST 9773,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okul yolundaki en rahat adımlar için zengin ayakkabı seçenekleri Boyner’de

    03.09.2019
    A+
    A-

    Okulların açılmasına sayılı günler kala Türkiye’nin en sevilen markaları ile dünyaca ünlü markaların sezon trendlerini yansıtan, aynı zamanda okul yolunda öğrencilere konfor sunan ayakkabı modelleri Boyner’de zengin bir seçki ile bir araya geliyor.

    Dünyaca ünlü markalardan çok sayıda ürün seçeneğini tek bir çatı altında buluşturan Boyner, okul alışverişi için de zengin bir koleksiyon sunuyor. Boyner’in okul ürünleri arasında, ayakkabı seçenekleri önemli bir yer tutuyor. Okul yolunda, rahatlığa ve şık görünüme önem veren öğrenciler, yeni eğitim-öğretim yılı için aradıkları klasik veya spor ayakkabı seçeneklerini Boyner’de bir arada bulabiliyor.

    Okul kıyafetleri ile uyumlu olmasıyla en çok tercih edilen siyah, lacivert, gri ve taba renkli modellerin yanında, kız öğrenciler için simli ayakkabı ve bot seçenekleri de yer alıyor. Erkek öğrenciler renkli sneakerları, mokasen ayakkabıları ve casual modelleri tercih ederken, kız öğrencilerin favorileri arasında toka, püskül ve inci detaylı ayakkabılar ön plana çıkıyor.

    Nike, adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Skechers gibi dünyanın en iyi spor markalarının yanında Lumberjack, Camper, Limon Company, Fabrika gibi markaların konfor ve şıklığı bir arada sunan ayakkabıları da Boyner’de öğrencileri bekliyor.

    Okula dönüş heyecanı Boyner’de ayrıcalıklarla taçlanıyor

    ImageÜnlü markaların en trend okula dönüş ürünlerini bir arada sunan Boyner, bu dönemi özel bir kampanya ile ayrıcalıklı kılıyor. 8 Eylül’e kadar yapılan 300 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, 600 TL ve üzeri alışverişe ise 100 TL hediye çeki veriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.