DOLAR 32,502
EURO 34,9573
ALTIN 2430,157
BIST 9812,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okyanusun altında eşsiz bir uyku deneyimi

    Okyanusun altında eşsiz bir uyku deneyimi
    30.01.2019
    A+
    A-

    SEA LIFE İstanbul, Küçükçekmece Çocuk Üniversitesi Öğrencilerini Gece Yatısı Etkinliğinde Ağırladı

    Şehrin ortasında kocaman bir okyanusu keşfetme imkanı sunan SEA LIFE İstanbul, Küçükçekmece Çocuk Üniversitesi öğrencilerini “Köpekbalıklarıyla Gece Yatısı” etkinliğinde ağırladı. 24 Ocak Perşembe günü gerçekleşen, yaşları 9 ile 12 arasında değişen 60’dan fazla öğrencinin katıldığı etkinliğe, SEA LIFE İstanbul tarafından iyileştirilen Kaplumbağa Leonardo’nun gerçek hikayesini ‘Sırtımdaki Okyanus’ ile hikayeleştiren yazar Serhan Kansu da katıldı.

    Avrupa’nın en uzun okyanus tüneline sahip SEA LIFE İstanbul, 9-12 yaş aralığındaki Küçükçekmece Çocuk Üniversitesi öğrencilerine, su altının gizemli dünyasında unutulmaz bir uyku deneyimi yaşattı. Geceyi SEA LIFE İstanbul’da geçiren 60’ın üzerinde öğrenci, 15 binden fazla deniz canlısını yakından görebildikleri akvaryum gezisi ile başlayan ‘Köpekbalıklarıyla Gece Yatısı’ programında, başta köpekbalıkları olmak üzere denizlerin ve denizlerde yaşayan tüm canlıların nasıl korunabileceği konusunda bilgi de aldılar.

    SEA LIFE İstanbul tarafından iyileştirilen Kaplumbağa Leonardo’nun gerçek hikayesini Elma Yayınevi’nden çıkan kitabı ‘Sırtımdaki Okyanus’ ile hikayeleştiren yazar Serhan Kansu’nun da katıldığı etkinlikte, çocuklar hikayenin sevimli ana karakteri Kaplumbağa Leonardo ile de tanışma fırsatı buldular. Çocuklarla okyanus canlıları üzerine mini bir söyleşi de gerçekleştiren yazar Serhan Kansu, etkinlik sonrası Sırtımdaki Okyanus kitabını da çocuklar için imzaladı.

    Öğrenciler uyku zamanı geldiğinde ise 270 derece açılı gözlem odasının bulunduğu Okyanus Odası’nda uyku tulumları ile akvaryumda kamp yapma ayrıcalığını yaşadılar; uzun süre akıllarından çıkmayacak eşsiz bir deneyimin parçası oldular.

    SEA LIFE İstanbul, okul gruplarını ağırladığı “Köpekbalıklarıyla Gece Yatısı” programında su altı dünyasının gizemini gece yaşamak isteyenler için heyecan verici bir deneyim sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.