DOLAR 32,5905
EURO 34,8589
ALTIN 2492,529
BIST 9703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    On Bin Sıcak Kalp’e perakendenin Oscar’ı

    On Bin Sıcak Kalp’e perakendenin Oscar’ı
    21.06.2017
    A+
    A-

    ‘Entegre Pazarlama İletişimi’ alanında uzman Salt İletişim Grup, pazarlama alanındaki başarılarına yenisini ekledi. Salt İletişim Grup’un minik kalplere umut olan ‘On Bin Sıcak Kalp’ projesi, perakende sektörünün Oscar’ı olarak nitelendirilen ICSC’nin Altın Ödül’üne layık görüldü.

    Marka ve kurumlara Stratejik İletişim Danışmanlığı, Dijital İletişim Danışmanlığı, Sosyal Medya Yönetimi ve Etkinlik Hizmetleri konusunda hizmet veren Salt İletişim Grup’un ‘On Bin Sıcak Kalp’ projesi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nden (ICSC) Altın Ödül kazandı. Forum Bornova işbirliği ile hayata geçirilen ‘On Bin Sıcak Kalp’ projesi minik kalplere umut oldu.

    10 bin çocuğa mont hediye edildi

    Forum Bornova’nın 10. yaşı dolayısıyla geçen yıl hayata geçirilen proje kapsamında İzmir’in 30 ilçesinde bulunan 473 okuldaki ihtiyaç sahibi 10 bin çocuğa mont hediye edildi. Sanatçı Emre Altuğ’un da destek verdiği proje kapsamında sosyal medya üzerinden #onbinsicakkalp etiketi ile paylaşılan 10 bini geçen iyi dilek mesajı, montların ceplerinde çocuklara ulaştı.

    Avrupa’nın en önemli ödülü

    Proje, ICSC tarafından Viyana’da düzenlenen ICSC Solal Pazarlama Ödülleri töreninde ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ kategorisinde ‘Altın Ödül’ün sahibi oldu. Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülleri’nde başvurular, proje aşamasından operasyonel sonuçlara kadar çeşitli kriterlerde değerlendirilerek Avrupa’nın en iyisi seçilmek için yarışıyor. Avrupa’nın gayrimenkul dalında en önemli ödüllerinden biri olan bu programda projeler, sektör liderlerinden oluşan profesyonel bir jüri tarafından değerlendiriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.