DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ondörtüç Pendik’te peşinatsız balkon keyfi 215 bin TL’den başlıyor

    Ondörtüç Pendik’te peşinatsız balkon keyfi 215 bin TL’den başlıyor
    22.05.2017
    A+
    A-

    İnsay Yapı tarafından İstanbul’un gelişen bölgesi Pendik’te inşa edilen Ondörtüç Pendik’te kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Bugüne kadar yaptığı kampanyalarla adını sıkça duyduğumuz İnsay Yapı, şimdi de ödeme planına kolaylık getiriyor. Yatırımcısına peşinatsız balkon keyfi imkanı sunan Ondörtüç Pendik, unutulan balkon keyfini tekrar geri kazandırıyor. Dairelerin yüzde 85’inin balkonlarla kaplı olduğu Ondörtüç Pendik’te evler, yaz aylarını artık çok daha keyifli hale geliyor…

    Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından biri haline gelen İnsay Yapı, Pendik’te inşa ettiği Ondörtüç Pendik’le dileyen herkese şehrin içinde müstakil bir yaşam vadediyor. Sert peyzajın ve botanik bahçelerin hakim olduğu Ondörtüç Pendik’te, tüm evler geniş balkonlarıyla dikkat çekiyor. Alandan kazanmak amacıyla pek çok projede bulunmayan geniş balkonlar, Ondörtüç Pendik’le balkon sevenlerin dikkatini çekiyor. Dairelerin yüzde 85’inde yer alan balkonlar, Ondörtüç Pendik yatırımcısına konforu ve huzuru bir arada sunmayı amaçlıyor.

    ÖDEME PLANINA KOLAYLIK
    Bugüne kadar yaptığı kampanyalarla adını sıkça duyduğumuz İnsay Yapı, şimdi de ödeme planına kolaylık getiriyor. Kişiye özel ödeme planı sunan İnsay Yapı, ev sahibi olmak isteyen herkesi Pendik’e davet ediyor. Hiç peşinat ödemeden 24 ay taksitle ev sahibi olabilme imkanı sunan Ondörtüç Pendik’te, banka kredisiyle ev sahibi olmak isteyenlere de yüzde %5+%10 indirim fırsatı sunuluyor. Yine pek çok seçeneğin yer aldığı Ondörtüç Pendik’te isterse yatırımcı, kendi ödeme planını kendisi belirliyor.
    Yatırımcısıyla bir araya gelerek kişiye özel ödeme planı sunduklarını söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Ondörtüç Pendik’ten ev almak isteyenlerle karşılıklı müzakerelerde bulunuyoruz. Yatırımcımızı dinleyip, nasıl bir ödeme planı ile ev sahibi olabileceğini tartışıyoruz. Önerilerimiz doğrultusunda onların istediği ödeme planını belirliyoruz” dedi.
    BÜTÜN EVLERE GENİŞ BALKON
    Ondörtüç Pendik’te tüm evlerin geniş balkonlarla donatıldığın belirten Çulhalık, hiç peşinat ödemeden tüm yatırımcılarına balkon keyfi sunduklarını kaydetti. Yapılan araştırmalara bakıldığında Türk halkının yüzde 80’e yakınının balkonlu ev istediğinin görüldüğünü ifade eden Çulhalık, Fransız balkonların gerçek balkon keyfini vermediğini söyledi. Ondörtüç Pendik ile balkon keyfini geri getirdiklerini vurgulayan Çulhalık, “Fiyatını göre bölgenin en kaliteli ve en konforlu inşaatını Ondörtüç Pendik ile biz yapıyoruz. İddia ediyoruz ki bu rakama bu kalitede başka bir proje daha yok” diye konuştu.

    FİYATLAR 215 BİN TL’DEN BAŞLIYOR
    2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek Ondörtüç Pendik’te kaba inşaatın sonuna gelindi. Yüzde 90’ının tamamlandığını proje, yüksek yatırım değeriyle dikkat çekiyor. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ondörtüç Pendik, 241 daire ve 23 ticari birimden oluşuyor. Üç tip konut seçeneğinin bulunduğu projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ondörtüç Pendik’te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 228 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 296 bin TL ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 440 bin TL’den alıcı buluyor.

    AYRICALIKLI YAŞAM
    24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı Ondörtüç Pendik’te yüksek koruma dikkat çekiyor. Ayrıcalıklı yaşam konseptiyle inşa edilen Ondörtüç Pendik, yüzme havuzu, kapalı otopark ve dinlenme alanlarıyla tüm rakiplerini geride bırakıyor. Projede ayrıca spor alanları, oturma, yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya alanı ve oturma alanları da yer alıyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo imkanı verilen projede ayrıca mağaza ve restoranlar da olacak.

    KOLAY ULAŞIM
    Pendik’in merkezinde yer alan Ondörtüç Pendik, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne üç dakika mesafede yer alan Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.