DOLAR 32,4956
EURO 34,7538
ALTIN 2485,774
BIST 9505,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Online iç mimarlık ve dekorasyon çözümleri EvimiTasarla.net’te

    Online iç mimarlık ve dekorasyon çözümleri EvimiTasarla.net’te

    İnşaat, mimarlık ve iç mimari dekorasyon sektöründe 20 yıldır hizmet veren Pozitif Mimarlık, EvimiTasarla.net sitesi üzerinden kullanıcılarına iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti sunuyor. Ev dekorasyonunu değiştirmek ya da evin sadece belli yaşam alanlarını yenilemek isteyenler, sisteme girerek kişisel dekorasyon stillerini oluşturuyor ve kapsamlı rehberlik hizmeti alıyor. İlgi gören bir platform olan EvimiTasarla.net, sektöründe bir ilk olarak fark yaratıyor. 

    Pozitif Mimarlık tarafından kurulan EvimiTasarla.net, firmanın projelendirme ve uygulama, özel imalat, butik çalışma ve kişiye özel tasarım alanında edindiği 20 yıllık deneyimi online platforma taşıyarak kullanıcılara iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti sunuyor. Geniş kitlelerin kolaylıkla iç mimarlık danışmanlığı almasını sağlayan EvimiTasarla.net, kişilerin kendi tarzlarına uygun, yaşam alanlarının ölçüleriyle uyumlu, doğru yerleşim planına sahip tasarım anlayışına erişimini kolaylaştırıyor.

    Hayatı kolaylaştıran çözümler

    EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, EvimiTasarla‘yı iç mimari ve dekorasyon çözümlerini herkes için ulaşılabilir kılmak, yoğun iş ve aile yaşamı olan bireylerin hayatını kolaylaştımak amacıyla kurduklarını belirtiyor. Tek bir dijital platform altında tüm iç mimarlık çözümleri ve dekorasyon trendlerini bir araya getirerek tercih yapmayı kolaylaştırdıklarını ifade eden Tamer ve Hatipoğlu, dijital platformun arkasında profesyonel ve deneyimli bir ekibin çalıştığını kaydediyor.

    Sistem nasıl çalışıyor?

    EvimiTasarla.net‘den hizmet almak için öncelikle pratik bir yöntemle projeyi tanımlamak gerekiyor. İlk olarak dekore edilecek yaşam alanının basit bir krokisi çiziliyor. Mükemmel çizim ve iyi orantılar gerekmiyor. İkinci adımda kroki üzerinde odanın ölçüleri, kapı, pencere ölçüleri ve sabit mobilyaların yeri gibi bilgiler belirtiliyor. Üçüncü adımda ise odanın her köşesi fotoğraflanıyor.

    İkinci aşamada “stil galerisine“ geçiliyor. Stil galerisinde kullanıcılar yaşam alanı, yatak odası, çalışma odası ya da dış mekanlar için birbirinden farklı yüzlerce modern tasarım arasından kendi stillerine uygun seçimler yapıyor. Ancak dekorasyon dergileri ya da pinterest, instagram gibi farklı mecralardan stiller seçip göndermek de mümkün. Üçüncü ve son aşamada ise proje ve stil bilgileri site üzerinden EvimiTasarla.net‘e ulaştırılıyor. EvimiTasarla.net‘in uzman iç mimarları proje üzerinde çalışarak kullanıcıya “Sihirli Rehber“ adıyla bir kılavuz gönderiyor. EvimiTasarla.net‘i çok daha kolay kullanmak için sitede tanıtım videosu da yer alıyor.

    Dekorasyon Rehberi

    EvimiTasarla.net’den kullanıcılara gönderilen sihirli rehberde projelendirme, 2D plan görseli, ölçülü plan, 3D görseller, ürün seçimi, esinlenme panosu, tasarımcı mektubu ve alışveriş listesi yer alıyor. İç mimarlık ve dekorasyon tasarımında salon ve ebeveyn yatak odası hizmet bedeli 990 TL, oturma odası, çocuk ve yatak odası hizmet bedeli 880 TL, antre, koridor, balkon, kış bahçesi, veranda ve teras hizmet bedeli ise 770 TL. Evle ilgili merak edilen tasarım önerileri ve basit mimari sorunlar için pratik çözüm önerilerinden ise ücret alınmıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.