DOLAR 32,4468
EURO 34,4836
ALTIN 2471,732
BIST 9573,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Orçun Oğlakcıoğlu 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda “Yolculuk” adlı ikinci kitabını imzalıyor

    Orçun Oğlakcıoğlu 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda “Yolculuk” adlı ikinci kitabını imzalıyor
    14.11.2018
    A+
    A-

    Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş insanı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, ikinci kitabı Yolculuk’un imza günü, 18 Kasım Pazar, 14.00 – 15.00 saatleri arası Martı Yayınları standında gerçekleştirilecek.  

    37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, kitapseverleri bir araya getiriyor. Ünlü yazar ve kitap evlerinin de katılımıyla 10 Kasım’da başlayan fuar, 18 Kasım’a kadar Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek.

     

    İş insanı Orçun Oğlakcıoğlu, “çocukluğa, kendimize, aşka ve bize dair yolculukların” yer aldığı ikinci şiir ve deneme kitabı Yolculuk’u imzalayacak. Orçun Oğlakcıoğlu’nun imza günü, 18 Kasım Pazar günü, 14.00 – 15.00 saatleri arası Martı Yayınları standında gerçekleştirilecek.

     

    Yolculuk, 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında ilk defa satışa sunulacak. İlk kitabında yer alan şiirlerde Oğlakcıoğlu, aşk ve sevgiyi anlatırken, ikinci kitabı Yolculuk’ta ise “bir”den bize giden ve hayal ederek çıkılan yolculukları aktarıyor.

     

    Orçun Oğlakcıoğlu, kitabının önsözünde, “Büyük keşifler hayal ederek çıktığımız yolculuklarla başladı. Sevginin o muhteşem sihrinin farkındalığıyla beraberce nefes aldık. Hayallerimiz çatı arasına sakladığımız sevgiyle kucaklaştığından beri daha güçlü uyandık yeni güne. Çocuklar için adil bir dünya isteyen yanımız daha güçlü söylemeye başladı güneşin şarkısını. Şimdi yolculuk zamanı… Çocukluğumuza, kendimize, aşka ve bize. Hayatımızda ne eksikse ona, hayatımızda çoğaltmak istediklerimize ve hayatımızda hep olsun dediklerimize. Şimdi alışarak unuttuklarımızı hatırlama zamanı…” ifadelerine yer veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.